Amateurvoetbal exclusief op HLN: gouden wissel bezorgt KSV Oudenaarde drie punten na felbevochten wedstrijd in Zelzate

In samenwerking met Voetbal Vlaanderen biedt HLN, exclusief voor abonnees, ook dit seizoen live amateurvoetbal aan. Elk weekend wordt één topaffiche uit eerste amateurafdeling live gestreamd, in bepaalde weken komen ook toppers uit lagere reeksen aan bod. Zo kregen we in 2de Afdeling A een veelbelovende affiche voorgeschoteld, met Zelzate dat Oudenaarde mocht ontvangen. En het waren de bezoekers die aan het langste eind trokken. 

Meer krantenkoppen in België

Orobad mag 25 kaarsjes uitblazen

Orobad is een sportieve vereniging die openstaat voor jong en oud. De vereniging werd 25 jaar geleden gesticht door Urbain Delaplace. Hij was ook de eerste voorzitter en werd later opgevolgd door de huidige voorzitter Paul Vanoutrive.
The post Orobad mag 25 kaarsjes uitblazen appeared first on KW.be.

Lees meer »

Vanaf vandaag mag je niet meer roken in Pairi Daiza: “Breder verbod nodig”

Vanaf vandaag zijn sigaretten en elektronische sigaretten, met uitzondering van zeven rookzones, verboden in het 75 hectaren grote Waalse dierenpark Pairi Daiza. Dat kondigt het park aan in een persbericht. Op 31 december 2024 treedt er een Belgische wet in werking die roken in alle pret- en dierenparken verbiedt, maar Pairi Daiza wilde niet wachten op die wet.

Lees meer »

Studio 100 lanceert ‘40-45′ in Nederland: “We verkochten al 100.000 tickets, maar zijn pas gerust bij het driedubbele”

Een verbluffend visitekaartje met de groeten uit Vlaanderen. Studio 100 rolde, schoot en vloog gisteren voor een allereerste keer de gloednieuwe thuishaven in Barneveld binnen met de Nederlandse versie van succesmusical ‘40-45′. Holland hapte naar adem. Gert Verhulst (56) zweette in elke zenuw. Want de investering én het risico is groot. “Bij ons verkochten we 750.000 tickets. Niets zegt dat

Lees meer »

KIJK. Jens Dendoncker verduidelijkt voor het eerst waarom Karen Damen niet meer meespeurt in ‘The Masked Singer’

Vanavond is het eindelijk zover: het nieuwe seizoen van ‘The Masked Singer’ begint. In de aflevering maken we kennis met Giraf, Boom, Mister Withlove, Medusa, Tik & Tok en Zeeduivel, die voor het eerst hun echte stem aan de jury en het publiek laten horen. Reporter Jarne mocht enkele maanden geleden die allereerste opname bijwonen. Hij sprak er met de

Lees meer »