Vijf doden bij gewapende aanval op burgers in Ecuador

In Ecuador zijn bij een gewapende aanval op burgers in het noorden van de hoofdstad Quito, waar regelmatig drugsbendes actief zijn, vijf doden en een gewonde gevallen. Dat heeft de politie zaterdag bekendgemaakt. De aanval deed zich voor in de nacht van vrijdag op zaterdag in een kapperszaak in de arme buitenwijk Pisuli.

 

Meer krantenkoppen in België

Intronisatie nieuwe Maten van Peegie op het stadhuis

De Maten van Peegie hebben naar jaarlijkse gewoonte heel wat Roeselarenaars in hun rangen opgenomen. Bij de intronisatie in het stadhuis werden Ivan Bonte, Marijke Staelens, Didier Decaesteker, Carine Huughe, Bart Camerlynck, Chris Mullie, Stijn Dejonckheere, Stefan Pilate, Rik Vanblaere, Jan Dhondt, Simon Alleman, Ellen Verkouille, Ellen Dejaegher-Meersman, Jurgen Thienpont, Sam Nuytten, Brigitte Vanwalleghem en
The post Intronisatie nieuwe

Lees meer »

Kinderen VBS Bellegem kleuren en fietsen nieuwe fietszone symbolisch in: “Door het stof gegaan, maar met resultaat”

De heraanleg van het centrum en de Bellegemkerkdreef is afgerond. Met de vernieuwing van de Bellegemsestraat en de Bellegemkerkdreef wordt de verkeersveiligheid, de doorstroming en de leefbaarheid in Bellegem beter.
The post Kinderen VBS Bellegem kleuren en fietsen nieuwe fietszone symbolisch in: “Door het stof gegaan, maar met resultaat” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Rousseau: “Klaar om laatste etappe in te gaan”

De crisis in de Vlaams formatie lijkt vergeven en vergeten te zijn. Volgens de onderhandelaars van Vooruit, N-VA en CD&V is een akkoord vóór de lokale verkiezingen van 13 oktober nog altijd mogelijk. Volg de laatste updates over de formatie en de lokale verkiezingen in onze liveblog.

Lees meer »

Uitslaande brand in koppelbouw in Zillebeke: één huis onbewoonbaar

Een woning in de Ieperse deelgemeente Zillebeke werd woensdagnacht onbewoonbaar verklaard na een uitslaande brand op de bovenverdieping. Het gaat om een koppelbouw en ook het aanpalende huis liep wat schade op, maar dat is niet onbewoonbaar.
The post Uitslaande brand in koppelbouw in Zillebeke: één huis onbewoonbaar appeared first on KW.be.

Lees meer »

Tiele (26) opent eigen medische pedicure en schoonheidssalon Tie Belle in Langemark: “Kleine droom die mag uitkomen”

Tiele Oosterlinck verhuisde drie jaar geleden van Zonnebeke naar de Madonna en startte daar op 1 september haar eigen medische pedicure en schoonheidssalon. “Dit is een kleine droom die mag uitkomen”, zegt Tiele, die ook nog werkt als thuisverpleegkundige.
The post Tiele (26) opent eigen medische pedicure en schoonheidssalon Tie Belle in Langemark: “Kleine droom die mag uitkomen” appeared

Lees meer »

RECENSIE. Fenomenale Moby laat vijf sterren achter in Sportpaleis

De Amerikaanse producer Moby schijt nieuwe albums als een reiger maar het weinig toegankelijk gros daarvan passeert doorgaans nogal geruisloos. Wel heeft de man in de jaren negentig en tweeduizend de ene wereldhit na de andere gescoord en dáárvoor is er wel nog steeds veel animo. Bewijze een hopeloos uitverkocht Sportpaleis zaterdagavond voor de jubileumtour van ‘Play’ (1999) met hits

Lees meer »

In auto wachten tot kinderen slapen? Opvoedingsexpert geeft Dina Tersago gelijk

Tv-presentatrice Dina Tersago bleef gisteren op honderd meter van haar huis in de auto zitten, wachtend tot haar twee kinderen sliepen, en plaatste dat ook eerlijk op Instagram. Gevolg: een golf van commotie in haar inbox. “Hoezo, je wil niet bij je kinderen zijn?” Opvoedingsexpert Steven Gielis legt uit waarom hij vindt dat Tersago eigenlijk groot gelijk heeft. “Zo’n klein

Lees meer »