Vervolg ‘The Passion of the Christ’ eindelijk in de maak: Mel Gibson wil volgend jaar met opnames starten

De komst van het langverwachte vervolg op de film ‘The Passion of the Christ’ lijkt eindelijk een stukje dichterbij te komen. Regisseur Mel Gibson (68) is deze week op Malta geweest om filmlocaties te scouten. Hij heeft ook enkele plekken in het zuiden van Italië bezocht, bevestigt z’n woordvoerder aan vakblad ‘Variety’. 

Meer krantenkoppen in België

Van Aert, op krukken, trots op ‘unieke’ verlenging van contract: “In Vuelta laten zien dat ik nog hoog niveau kan halen”

Een unieke contractverlenging in de vorm van een overeenkomst ‘voor eeuwige duur’ zorgt dan toch nog voor een mooi einde van het seizoen voor Wout Van Aert. Op krukken maakte hij vandaag zijn opwachting als gezicht voor een campagne rond veilig fietsen. En Van Aert, die zondag op trein drie gestapt is, is hoopvol voor de toekomst. “In de Vuelta

Lees meer »

Wetenschappers doen “onvoorstelbare” ontdekking diep in de kosmos: grootste straalstromen ooit waargenomen uit ‘superzwaar zwart gat’

Diep in de kosmos hebben astronomen de grootste straalstromen ooit waargenomen, afkomstig uit een ‘superzwaar zwart gat”. Ze zijn liefst 140 keer groter dan onze Melkweg en dat slaat wetenschappers met verstomming, want ze dachten dat zoiets fysisch onmogelijk was? Tot nu, dus. Wat hebben ze precies ontdekt? Hoe hebben ze dat gedaan? En wat maakt dit nu zo uitzonderlijk?

Lees meer »

Onverbeterlijke dief krijgt drie jaar cel: “Leefden we hier volgens de sharia, je had geen armen of benen meer”

Een 46-jarige Fransman is in beroep veroordeeld tot drie jaar cel voor de diefstal van een peperduur horloge op de parking van de Royal Zoute Golf Club in Knokke-Heist. Alleen hij heeft al een strafblad van dertien bladzijden. “U bent het superlatief van een dief, u bent een superladief!”
The post Onverbeterlijke dief krijgt drie jaar cel: “Leefden we

Lees meer »

Al meer dan 1.000 mensen geëvacueerd door noodweer in noorden van Italië

Nadat depressie Boris de afgelopen dagen Centraal-Europa overspoelde met regen, is nu Zuid-Europa aan de beurt. Vooral Italië krijgt heel wat neerslag te slikken. De noordelijke regio Emilia Romagna wordt geteisterd door overstromingen. Daar zijn intussen meer dan 1.000 bewoners geëvacueerd. Lokaal kan er tot het einde van de week tot 200 mm neerslag vallen en mogelijk lokaal zelfs nog

Lees meer »

“Beste hondentrimmers ter wereld van de partij”: Kitty Dekeersgieter is sleutelfiguur achter ‘Groomania’ in Waregem

Groomania, het internationaal event voor professionele hondenverzorging, vindt voor het tweede jaar op rij van 20 tot en met 22 september in Waregem plaats. Dit keer wordt het wereldkampioenschap hondentoilettage eraan gekoppeld. “De beste trimexperts van de wereld tekenen present”, zegt mede-organisator Kitty Dekeersgieter.
The post “Beste hondentrimmers ter wereld van de partij”: Kitty Dekeersgieter is sleutelfiguur achter ‘Groomania’

Lees meer »

Geen strafvermindering voor zinloos geweld op kerstmarkt in Brugge

Een 19-jarige Beernemnaar is in beroep veroordeeld tot vier maanden celstraf gekregen voor zinloos geweld op de Brugse kerstmarkt. Voor drugsbezit in de gevangenis kreeg hij er nog eens tien maanden cel bovenop.
The post Geen strafvermindering voor zinloos geweld op kerstmarkt in Brugge appeared first on KW.be.

Lees meer »

Garage Vanhove pronkt met nieuwe toonzaal aan Brugsesteenweg: “Als erkend Renault-dealer moesten we mee met de nieuwe branding”

Garage Vanhove onthulde tijdens een speciaal opendeurweekend zijn gloednieuwe showroom langs de Brugsesteenweg. Het familieverhaal, dat in ‘88 begon bij Frank Vanhove (59) en sinds vorig jaar wordt voortgezet door zijn zoon Mike (32), gaat daarmee een nieuw tijdperk in. “Als erkend Renault-dealer moesten we mee met de nieuwe branding.”
The post Garage Vanhove pronkt met nieuwe toonzaal aan

Lees meer »

Voormalig Simple Minds-drummer Kenny Hyslop (73) overleden

Kenny Hyslop, de voormalige drummer van Simple Minds, is op 73-jarige leeftijd overleden. Het nieuws werd door enkele insiders aan de ‘Daily Mail’ gemeld. De doodsoorzaak is momenteel nog onbekend, maar Hyslop zou de afgelopen jaren met verschillende gezondheidsproblemen hebben geworsteld.

Lees meer »

Boekhandel Tiny Stories lanceert drie nieuwe data voor de Silent Bookclub

“Nu de vakantie echt voorbij is en sweater weather niet meer veraf, is er toch niets leuker dan jezelf verliezen in een goed boek! Daarom keert Silent Bookclub terug”, zegt Natali Deckmyn. Op woensdag 9 oktober, donderdag 31 oktober en dinsdag 26 november, telkens om 19 uur, lees je gezellig samen met andere boekenliefhebbers in de boekhandel.
The post

Lees meer »