Turkse president Erdogan wil Syrische ambtgenoot al-Assad ontmoeten in New York

De Turkse president Recep Tayyip Erdogan wil de relaties met buurland Syrië “normaliseren”. Hij heeft gevraagd om zijn Syrische ambtgenoot Bashar al-Assad komende week te ontmoeten in de marge van de Algemene Vergadering van de Verenigde Naties in New York.

 

Meer krantenkoppen in België

Drie doden en zeventien gewonden bij bosbranden in Portugal

Bij bosbranden in de regio rond de Portugese stad Aveiro zijn al zeker drie mensen om het leven gekomen. Een brandweerman was zondagavond al bezweken aan een hartaanval tijdens de bluswerkzaamheden. Maandag werden ook de lichamen van twee andere slachtoffers geborgen, bericht persbureau Lusa op basis van de civiele bescherming. Bij de bosbranden raakten ook al 17 leden van de

Lees meer »

Duitse grenscontroles verliepen “zonder incidenten” in eerste week

De eerste dagen van de Duitse grenscontroles aan de grensovergangen met Frankrijk, Luxemburg en België zijn volgens de federale politie in deelstaten Rijnland-Palts en Saarland zonder grote incidenten verlopen. “We hebben arrestaties verricht die de controles rechtvaardigen”, zei een woordvoerder van de federale politie in Trier, de stad in Rijnland-Palts.

Lees meer »

Een nieuwe groene long aan kanaal Roeselare-Leie: KanaalPark in Ingelmunster officieel geopend

Aan het kanaal Roeselare-Leie in Ingelmunster werd zondagmiddag het KanaalPark officieel geopend. Het park is een belevingsplek nabij de onlangs nieuw gebouwde Brigandsbrug. Op de oever naast de brug is een voormalig overslagterrein onthard en natuurlijk ingericht tot een ontspanningsplek met mogelijkheden voor evenementen. De gemeente Ingelmunster neemt het beheer van het KanaalPark op zich.
The post Een nieuwe

Lees meer »

Nieuwe ‘#LikeMe’-reeks speelt zich af in praktijkschool in Middelkerke, met opvallende bijrollen voor Luc Appermont en Bart Kaëll

Het vernieuwde ‘#LikeMe’ focust op Mia die samen met haar 2 mama’s naar Middelkerke verhuist om er Mode te studeren. Afwachten of "’#LikeMe’ aan zee" een even grote springplank vormt voor de piepjonge cast als de eerste seizoenen waren voor pakweg Pommelien Thijs en Camille. De jonkies krijgen alvast het gezelschap van doorwinterde bv’s als Luc Appermont en Bart Kaëll.

Lees meer »