Rusland waarschuwt westen en Oekraïne voor “desastreuze gevolgen” bij actie tegen Wit-Rusland

Rusland heeft opnieuw dreigende taal gesproken tegen het westen en Oekraïne. Als er actie ondernomen wordt tegen Wit-Rusland, zal dat “desastreuze consequenties” hebben, zei de woordvoerster van het ministerie van Defensie.

 

Meer krantenkoppen in België

“Ook de spelers dragen verantwoordelijkheid bij Anderlecht. Wat komt er van Amuzu, Verschaeren en Dreyer?”

Zet Club Brugge de opmars verder en koppelt Antwerp beter voetbal nu ook aan resultaat, dan blijft Anderlecht ter plaatste trappelen. Het voetbal blijft armtierig en nu kan paars-wit ook in eigen huis niet meer winnen van Westerlo. Onze analist Marc Degryse heeft begrip voor de morrende fans: “Ik vrees als Anderlecht deze week verliest van Genk of Charleroi, dat

Lees meer »

Droneaanval op Russisch munitiedepot zorgt voor spectaculaire beelden

Het Oekraïense leger voerde afgelopen nacht een droneaanval op een munitiedepot nabij het Russische Tver, zo’n 165 kilometer ten noordwesten van Moskou. Beelden tonen hoe enorme stofwolken van de ontploffingen van ver te zien zijn. In het depot zou tot 30.000 ton munitie opgeslagen kunnen liggen. In navolging van de aanval kondigden de Russische autoriteiten een gedeeltelijke evacuatie van de

Lees meer »

Extra patrouilles van federale politie in Wervik en grensregio door aanhoudende inbrakenplaag

De korpschef van de politiezone Arro Ieper nam het initiatief om steun te vragen voor bijkomende patrouilles van de federale politie in Wervik en bij uitbreiding in de volledig grensregio. Burgemeester Youro Casier (Vooruit) maakte het nieuws bekend tijdens de gemeenteraad.
The post Extra patrouilles van federale politie in Wervik en grensregio door aanhoudende inbrakenplaag appeared first on KW.be.

Lees meer »

Overgangsraad van bestuur Standard bekend, CEO Pierre Locht blijft aan boord “tot het verkoopproces van de club is afgerond”

Met een officieel communiqué heeft Standard de overgangsraad van bestuur bekendgemaakt. Daarin zetelen CEO Pierre Locht – die voorlopig aanblijft -, financieel directeur Giacomo Agneli en David Shaw van A-Cap – een grote investeerder van 777 die de controle over verschillende beleggingsprojecten heeft overgenomen. 777 Partners zetelt niet langer in de raad van bestuur van de Rouches.

Lees meer »

Zetus renoveert twee sociale huurwoningen in de Zinderdreef

Woonmaatschappij Zetus renoveerde recent twee sociale huurwoningen in de Zinderdreef. De renovatie kadert in een ruimer programma waarbij Zetus een hele reeks huurwoningen grondig verbouwt, zodat ze opnieuw voldoen aan de hedendaagse normen inzake isolatie, technieken en comfort. “Met dit pilootproject onderzoeken we de technische en financiële haalbaarheid om dit type woningen uit de jaren
The post Zetus renoveert

Lees meer »

Oktoberfest van start met aangescherpte veiligheidsmaatregelen

In Duitsland begint zaterdag het jaarlijkse Oktoberfest, een van de grootste volksfeesten ter wereld. Ieder jaar komen miljoenen mensen af op de grote biertenten in München, maar dit keer moeten zij rekening houden met extra veiligheidsmaatregelen. De autoriteiten hebben naar aanleiding van de aanslag in Solingen aangekondigd strenger te controleren bij de ingangen.

Lees meer »

Opnieuw roept een fietsfabrikant bakfietsen terug om breekbare frames

De Nederlandse fietsfabrikant Vogue roept twee typen bakfietsen terug om veiligheidsrisico’s. Het gaat om de Vogue Troy en de Vogue Journey. De fabrikant roept eigenaren op de fietsen niet meer te gebruiken en ze gratis te laten aanpassen. Vogue moet per direct stoppen met de verkoop van al zijn bakfietsen van toezichthouder de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA).

Lees meer »