PROMOJAGERS SUPERTIP. Nog tot en met vandaag kan je voor maar 6 euro naar de bioscoop

Tot en met vandaag kan je dankzij de ‘We Love Cinema Days’ voor amper 6 euro naar de film. Gunther Devisch van Promojagers België maakt er zijn wekelijkse supertip van voor de lezers van HLN. 

Meer krantenkoppen in België

“Anderlecht heeft cocktail van Kompany en Riemer nodig”: clubicoon Pär Zetterberg meet schade op bij ‘zijn’ paars-wit

Er is de voorbije dagen al heel veel speeksel en inkt gevloeid over Anderlecht. Als de rook is opgetrokken, komt de sheriff de schade opmeten. Icoon Pär Zetterberg (53) stelt zijn ‘cocktail maison’ van RSC Anderlecht voor. “De nieuwe trainer moet offensief denken, risico’s durven te nemen, en vooral: hij moet liever met 4-3 winnen dan met 2-1. Dát is

Lees meer »

Pélicot blijft opnieuw weg van eigen proces, zitting uitgesteld tot morgen: “Hoofdverdachte heeft nierstenen en prostaatprobleem”

Het proces over de Franse zeventiger die zijn vrouw jarenlang heeft gedrogeerd en liet verkrachten door tientallen mannen, is uitgesteld naar dinsdag. Hoofdbeklaagde Dominique Pélicot was maandagochtend niet op hoorzitting verschenen, waarna de zitting zonder hem van start ging. Maar even later werd die zitting dan toch tijdelijk opgeschort nadat de burgerlijke partijen de “abnormale” situatie aan de kaak stelden.

Lees meer »

Marie-Jeanne ziet zeldzame ‘wingerdpijlstaart’ in haar tuin: “Zo’n rare vlinder heb ik nog nooit gezien”

Marie-Jeanne Deblaere woont langs het kanaal Duinkerke-Veurne toen ze ineens op een stuk van het houten plantklimrek een bijzondere vlinder zag. Navraag leerde haar dat het om de wingerdpijlstaart ging. De kans dat je die vlinder in België ziet, is eerder klein.
The post Marie-Jeanne ziet zeldzame ‘wingerdpijlstaart’ in haar tuin: “Zo’n rare vlinder heb ik nog nooit gezien”

Lees meer »

“Uitstel verstrenging lage-emissiezone is geen communautaire zaak”, David Leisterh (MR) vindt dat beslissing in Brussel al veel eerder genomen had moeten worden

De Brusselse Franstalige formateur David Leisterh (MR) ontkent met klem dat de Franstalige partijen in de mogelijke Brusselse regering de Nederlandstalige Brusselaars monddood maken. Hij haalt aan dat het Franstalige voorstel om de verstrenging van de lage-emissiezone met 2 jaar uit te stellen ook gedragen wordt door verschillende Nederlandstalige partijen.

Lees meer »

Na beide ouders verliest Hilde Crevits nu ook inwonende schoonpapa Roger (88)

Hilde Crevits en haar familie moeten een nieuwe klap verwerken. Nadat het CD&V-boegbeeld in amper één week tijd afscheid moest nemen van haar mama én papa, is nu ook haar schoonvader Roger overleden. Hij woonde al heel wat jaren mee in de kangoeroewoning van het gezin in Torhout.
The post Na beide ouders verliest Hilde Crevits nu ook inwonende

Lees meer »

Journalist beschrijft angst na scènes in Libanon die op horrorfilm lijken: “Wat is het volgende dat gaat ontploffen? Mijn koelkast? Of ander toestel?”

Duizenden Hezbollah-biepers en walkietalkies zijn de afgelopen dagen ontploft in Libanon. Daarop haalden doodsbange bewoners de batterijen uit hun walkietalkies en gooiden andere toestellen in paniek de straat op uit angst voor meer explosies. Hassan Harfoush, een lokale journalist, beschrijft hoe het dagelijkse leven veranderd is in een horrorfilm.

Lees meer »

De U7 van KVC Jong Eernegem Ichtegem

De U7 van KVC Jong Eernegem Ichtegem komt in twee reeksen uit. De A-ploeg trekt zaterdag naar KM Torhout. Voor de B-ploeg staat een verplaatsing naar TSC Proven op het programma. Boven herkennen we trainer Kenai Rommelaere, Louk Jonckheere, Louis Deconinck, Thibault Deconinck, Cyriel Vandamme, Leon Jacobs, Eden Wybo, Delano Spriet, Marcel Biesiada, Jaekoob Bellaaziz
The post De U7

Lees meer »