Ooit bijna uitgewezen uit Nederland, vandaag succesvol ondernemer: Mauro Manuel bezoekt parlement “om statement te maken”

Mauro Manuel, die in 2011 bijna uitgewezen werd uit Nederland, maar door het zogenoemde kinderpardon toch mocht blijven, is vandaag kledingontwerper bij onze noorderburen. Naar aanleiding van Prinsjesdag trok hij deze week naar het parlement in Den Haag om de politici te tonen dat migratie ook positieve verhalen oplevert. "Om een statement te maken", zei hij in ‘Café Kockelmann’, op de Nederlandse televisie. 

Meer krantenkoppen in België

Ontslag Van Immerseel slaat in als een bom: “Reus uit klassieke muziek kon niet loslaten”

Het Brugse orkest Anima Eterna heeft de banden met oprichter en bezieler Jos Van Immerseel (78) radicaal doorgeknipt na "aanhoudend agressief gedrag" en "het niet nakomen van zakelijke afspraken". "Het nieuws slaat in als een bom. Anima Eterna zoekt al jaren andere mensen om het orkest te leiden, maar Jos bleef altijd een bepalende rol spelen", reageert Klara-presentator Marc Janssens.

Lees meer »

N-VA maakt als laatste kieslijst bekend in Gistel: “Wij trekken met een zeer realistisch, maar ambitieus programma naar de kiezer”

De laatsten zullen de eersten zijn: geldt dat spreekwoord ook voor N-VA? De meerderheidspartij van schepen Wim Aernoudt sluit het rijtje van lijstvoorstellingen af.
The post N-VA maakt als laatste kieslijst bekend in Gistel: “Wij trekken met een zeer realistisch, maar ambitieus programma naar de kiezer” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Axel Daeseleire is alomtegenwoordig op tv, zonder dikbetaald exclusiviteitscontract: “Geen gegarandeerd inkomen, dus ik moet hard werken”

Axel Daeseleire (55) is met drie gelijklopende programma’s alomtegenwoordig op televisie dit najaar. Bij VTM loopt het nieuwe seizoen van ‘Erfgenaam gezocht’, bij Play4 dan weer ‘Axel in Amerika’ en ‘Celebrity klopjacht’. Dat de man zomaar over meerdere zenders heen kan werken, kan omdat hij geen exclusiviteitscontract heeft en dus niet gebonden is aan een zender. De afwisseling is een

Lees meer »

Liesbeth (39), Jaspis (36) en Bjorn (47) zijn hoogbegaafd en dat is niet altijd een pretje: “De angst is dat mensen denken dat we op hen neerkijken”

“Leidinggevenden vinden het doorgaans heel vervelend dat ik slimmer ben dan zij.” Zowel op de werkvloer als in de aula’s gemakkelijker als je hoogbegaafd bent? Niet per se, zo getuigen Liesbeth (39), Jaspis (36), en Bjorn (47) die pas als volwassene het label ‘hoogbegaafd’ opgeplakt kregen. “Ik heb jarenlang aangemodderd en voelde me vreselijk dom.”

Lees meer »