LIVE SUPER 8 CLASSIC. Interessante groep met Vermeersch rijdt voorop, ontlopen zij de sprint?

Wie volgt Mathieu van der Poel op als winnaar van de Super 8 Classic? Met Jasper Philipsen, Biniam Girmay, Julian Alaphilippe en WK-ganger Tim Wellens verschijnen er heel wat grote namen aan de start voor de koers tussen Brakel en Haacht. U hoeft er niets van te missen, want op VTM en VTM GO kan u de wedstrijd vanaf 15u45 LIVE bekijken. Michel Wuyts en Sep Vanmarcke zijn de commentatoren van dienst. 

Meer krantenkoppen in België

Hezbollah-leider Nasrallah reageert na aanvallen met communicatietoestellen: “Ongeziene klap voor Hezbollah, maar krijgt ons niet klein”

"Israël heeft alle rode lijnen overschreden". Dat heeft Hassan Nasrallah, de leider van Hezbollah, gezegd in een televisietoespraak waarin hij reageerde op de aanvallen met ontploffende communicatietoestellen in Libanon. Nasrallah noemde de aanvallen "een ongeziene klap, maar die krijgt Hezbollah niet klein". Tijdens de toespraak vonden nieuwe luchtaanvallen plaats op de grens tussen Israël en Libanon.

Lees meer »

Nu al 11 doden en 4.000 gewonden in Libanon nadat Hezbollah-biepers massaal tegelijk ontploffen: “Enige die in staat zou zijn tot zo’n ongelofelijk infiltratieproces, is de Mossad”

In Libanon zijn dinsdag zeker 4.000 mensen gewond geraakt toen hun Hezbollah-biepers (een apparaat waarmee je iemand een bericht of signaal kan sturen, red.) tegelijk ontploften. Er zijn ook elf mensen dood door de “mysterieuze” massale explosies. Naast burgers en artsen zijn er vooral honderden Hezbollah-militanten onder de slachtoffers, ook hooggeplaatste leden. De machtige Libanese militie, bondgenoot van Hamas, wijst

Lees meer »

Pairi Daiza wordt (bijna) volledig rookvrij

Sinds vandaag is roken niet langer toegestaan in het dierenpark Pairi Daiza. Met uitzondering op 7 rookzones alleszins. Vanaf 31 december zou het sowieso bij wet verboden worden om te roken in recreatieparken, maar Pairi Daiza zet die stap dus al drie maanden eerder.

Lees meer »

Werkgever erkent zijn verantwoordelijkheid in dood van Aaron (24) na fatale val van deathride: “Maar er komt waarschijnlijk geen rechtszaak”

“De katrol die gebruikt werd, was niet geschikt en was bovendien niet correct bevestigd. Dat is de verantwoordelijkheid van de werkgever, die zich schuldig maakte aan inbreuken op de arbeidsveiligheid en onopzettelijke doding.” En toch zal er waarschijnlijk geen rechtszaak komen, na de fatale val die monitor Aaron Delannoy (24) uit Gent anderhalf jaar geleden maakte in Zwevegem. In plaats

Lees meer »

Feest voor honderd jaar Onze-Lieve-Vrouw-Geboortekerk in Hollebeke

Op kermiszondag kwam de parochiegemeenschap samen in de honderdjarige kerk van Hollebeke om te vieren. Het was een moment van reflectie, dankbaarheid en verbinding. Alle verenigingen van Hollebeke waren vertegenwoordigd. De Hollebeekse jongerenvereniging die zuster Agnes destijds oprichtte en trok, was het meest present. Ook de familie van zuster Agnes en haar medezusters uit Heule
The post Feest voor

Lees meer »

Wall Street eindigt licht lager na rentebesluit Federal Reserve

De aandelenbeurzen in New York zijn woensdag licht lager gesloten, nadat de Federal Reserve – de Amerikaanse centrale bank – de rente met een half procentpunt had verlaagd. Wall Street had na het rentebesluit een korte opleving, maar zakte weg tijdens de toespraak van Jerome Powell. Volgens de Fed-voorzitter moet niet worden verondersteld dat de verlaging met een half procentpunt

Lees meer »

Bende van Nijvel-dossier straks openbaar? Justitieminister Van Tigchelt is voorstander: “Elk initiatief om waarheid te achterhalen, verdient onze steun”

Eind juni kondigde het federaal parket aan dat het onderzoek naar de Bende van Nijvel na veertig jaar werd stopgezet. Nu gaan er stemmen op om historici en academici een blik te laten werpen op het Bende-dossier en zelfs het strafdossier helemaal openbaar te maken. Minister van Justitie Paul Van Tigchelt (Open Vld) is alvast voorstander, verneemt HLN. “Zo’n initiatief

Lees meer »

“Sta ik naast Kabouter Plop, dan moet ik omhoog kijken”

Tijdens het Kustschlagerfestival in Plopsa De Panne zorgde Garry Hagger dat het publiek genoot van zijn show. De zanger zong o.a. ‘Het Allermooiste’, maar ook ‘Ik Heb De Hele Nacht Liggen Dromen’, enz.
The post “Sta ik naast Kabouter Plop, dan moet ik omhoog kijken” appeared first on KW.be.

Lees meer »