LIVE JUVENTUS-NAPOLI. Bedrijvige Lukaku kan nog niet scoren, topper levert nog geen spektakel op

Topper in de Serie A. Het Napoli van Romelu Lukaku, dat na verlies in zijn openingsmatch de drie matchen won en het nummer twee is, tegen Juventus. De ‘Oude Dame’ staat met 8 op 12 op een gedeelde derde plaats. Uitkijken ook of onze landgenoot Samuel Mbangula (20) opnieuw speelminuten krijgt voor Juventus. 

Meer krantenkoppen in België

Hendrik (59) doet mee aan de Transplant Games, ook zijn zoon kreeg een nieuw hart: “Voor Tuur doe ik extra mijn best, want hij ziet in mij zijn toekomst”

6 mei 2005. Het is de datum waarop het leven van Hendrik Derammelaere (59) uit Deerlijk voor de tweede keer startte. Hij kreeg die dag, na jaren sukkelen met zijn eigen hart, een nieuw donorhart. Hij doet dit weekend mee aan de Belgische Transplantoux Spelen om te tonen dat je na een transplantatie helemaal niet afgeschreven bent. Zijn zoon Tuur

Lees meer »

Bestuurder en co-eigenaar Eric Van Hal blijft ambitieus met Filou BCO: “Kijken naar kern van de zaak, niet bezig zijn met bijzaken”

Na dertien landstitels op rij, goed voor 25 kampioenschappen op de erelijst, is Filou Oostende nog steeds hongerig naar nieuwe successen. Eric Van Hal, als bestuurder en co-eigenaar een van de stakeholders in de club, strijdt tegen de gedachte dat de nummer-één-positie van de rood-gelen een vanzelfsprekendheid is.
The post Bestuurder en co-eigenaar Eric Van Hal blijft ambitieus met

Lees meer »

Zangkoor Gloriante zingt … van Broadway tot Parijs

Zangkoor Gloriante is al even aan een nieuw werkjaar begonnen. Begin oktober maken ze zich op voor een prachtig concert. Ze brengen een verrassende avond van Broadway tot Parijs en dat op zaterdag 5 en zondag 6 oktober. Wie er nog bij wil zijn, zal zich om kaarten moeten reppen.
The post Zangkoor Gloriante zingt … van Broadway tot

Lees meer »

“Mogelijk kan hij spelen”: Guardiola komt met (kleine) update over blessure De Bruyne, die “zich al beetje beter voelt”

Nog maar de vijfde speeldag in de Premier League, maar meteen een absolute kraker. De titelverdediger Manchester City, in eigen huis tegen zijn grootste uitdager Arsenal. Guardiola versus Arteta. De Bruyne en Doku versus Trossard. City is met 12 op 12 perfect gestart, Arsenal telt na een draw thuis tegen Brighton slechts twee punten minder.

Lees meer »

Stijn en Audrey bouwen Furnevent voor één nacht om tot discotheek: “Stripshows tussen het publiek”

Onder de noemer The Blitz Projects willen Stijn Voeten en Audrey Frederic de discotheekbeleving van weleer herintroduceren. Niemand minder dan ‘Mr. Zillion’ Frank Verstraeten komt in Furnevent draaien, omgeven door laserstralen en strippers. Alleen meerderjarigen zijn toegelaten en het feestje gaat door tot 5 uur.
The post Stijn en Audrey bouwen Furnevent voor één nacht om tot discotheek: “Stripshows

Lees meer »

In auto wachten tot kinderen slapen? Opvoedingsexpert geeft Dina Tersago gelijk

Tv-presentatrice Dina Tersago bleef gisteren op honderd meter van haar huis in de auto zitten, wachtend tot haar twee kinderen sliepen, en plaatste dat ook eerlijk op Instagram. Gevolg: een golf van commotie in haar inbox. “Hoezo, je wil niet bij je kinderen zijn?” Opvoedingsexpert Steven Gielis legt uit waarom hij vindt dat Tersago eigenlijk groot gelijk heeft. “Zo’n klein

Lees meer »

“Mijn neus raakt verstopt aan rechtse kant van bed”: bizarre discussie zet domper op huwelijksnacht in ‘Blind getrouwd’

Het derde ‘Blind getrouwd’-koppel is een feit. De ogenschijnlijk ijzig kalme Jidse (27) lijkt een uitstekende match voor de goedlachse Jorina (32), die in aanloop naar het programma een behoorlijke gedaanteverwisseling doormaakte. Bij Karlien en een opvallend openhartige Thomas leek het allemaal wat minder vlot te gaan. Inclusief hun eerste huwelijksnacht. “Daar zal ik me dan maar overzetten.”

Lees meer »

“John Terra zal mij geen tweede keer breken”: Kim Kay reageert in emotionele brief op beweringen van haar ontdekker

“Ik zou graag één keer reageren, in mijn eigen woorden.” Kim Kay (46) is enorm geschrokken van de voor haar kwetsende woorden van haar ontdekker, John Terra. “Ik had nooit een probleem met haar, zij had een probleem met zichzelf”, zei Terra onder andere. De met medische problemen geplaagde zangeres wil nu de puntjes op de i zetten met een

Lees meer »