LIVE F1. Norris pakt pole in Singapore, Verstappen verbaast zichzelf met tweede plek en beperkt zo schade

De volgende Grand Prix staat alweer voor de deur in de Formule 1. Deze week gaat de strijd om het wereldkampioenschap verder in Singapore, op een circuit waar Max Verstappen nog nooit succesvol was. Morgen start hij alvast op de tweede plek, na zijn grote WK-rivaal Lando Norris. 

Meer krantenkoppen in België

“Het toestel werd warm in mijn broekzak”: zo liet Israël honderden biepers van Hezbollah ontploffen

9 doden en 2.800 gewonden, van wie er zeker 170 in kritieke toestand verkeren. Dat is de voorlopige balans van een nooit geziene aanval op de Libanese militie Hezbollah. Die zag vele honderden biepers (een apparaat waarmee je iemand een bericht of signaal kan sturen, red.) ontploffen waarmee leden communiceren. Zo goed als gelijktijdig en tot in Syrië toe. Iedereen

Lees meer »

Briljant voor Willy en Paula

Willy Huyghe (88) en Paula Torrelle (87) uit Lo waren op 1 september precies 65 jaar getrouwd. Het koppel vierde hun briljanten huwelijksverjaardag op zaterdag 7 september. Willy werd op 28 september 1936 geboren in Poperinge en Paula Torrelle op 1 maart 1937 in Pollinkhove. Willy en Paula leerden elkaar kennen op de kermis in
The post Briljant voor

Lees meer »

Diamant voor Herman en Lutgarde in Ooigem

Herman Vanderheeren en Lutgarde Deplancke uit de Voetweg in Ooigem werden ontvangen in het gemeentehuis van Wielsbeke. Zestig jaar geleden beloofden ze elkaar eeuwige trouw, wat hen vandaag een diamanten huwelijksjubileum oplevert.
The post Diamant voor Herman en Lutgarde in Ooigem appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Beste hondentrimmers ter wereld van de partij”: Kitty Dekeersgieter is sleutelfiguur achter ‘Groomania’ in Waregem

Groomania, het internationaal event voor professionele hondenverzorging, vindt voor het tweede jaar op rij van 20 tot en met 22 september in Waregem plaats. Dit keer wordt het wereldkampioenschap hondentoilettage eraan gekoppeld. “De beste trimexperts van de wereld tekenen present”, zegt mede-organisator Kitty Dekeersgieter.
The post “Beste hondentrimmers ter wereld van de partij”: Kitty Dekeersgieter is sleutelfiguur achter ‘Groomania’

Lees meer »

“Ik zal je nooit met rust laten”: landbouwer die beide dochtertjes vermoordde, staat nu ook terecht voor stalking ex

Bijna twee jaar nadat hij zijn beide dochtertjes op gruwelijke wijze om het leven bracht, staat Chris Vanhaverbeke (46) maandag terecht voor stalking van hun moeder. Vanuit de gevangenis bleef de Waardamse aardappelboer zijn ex lastigvallen met brieven en telefoontjes. “Hij wil zijn greep op haar niet lossen”, zegt de raadsman van Astrid G.

Lees meer »