LIVE BEERSCHOT-STVV. Shinton voorkomt dubbele achterstand, Ratten solliciteren naar de gelijkmaker

De terugkeer van Beerschot naar de Jupiler Pro League verloopt momenteel niet zoals gewenst. Met 1 op 21 staan de ‘Ratten’ alleen laatst. Er kan dus maar beter gewonnen worden tegen het nummer 14 Sint-Truiden, dat onder de nieuwe trainer Felice Mazzu vorige week z’n eerste zege pakte. 

Meer krantenkoppen in België

Intern onderzoek Secret Service: nalatigheid, zelfgenoegzaamheid en communicatiefouten aan basis van eerste aanslag op Donald Trump

De Amerikaanse Secret Service heeft een aantal duidelijke fouten gemaakt in de aanloop naar de verkiezingsbijeenkomst in Pennsylvania waar een aanslag werd gepleegd op Republikeins presidentskandidaat Donald Trump. Dat blijkt uit een intern onderzoek waarvan de eerste bevindingen zijn bekendgemaakt. Er is onder meer sprake van zelfgenoegzaamheid en gebrekkige communicatie met de lokale politie.

Lees meer »

Tyfoon Bebinca eist twee doden in China

In het oosten van China heeft tyfoon Bebinca twee doden geëist. De slachtoffers werden geëlektrocuteerd nadat ze op een kruispunt in de stad Kunshan, ten westen van Shanghai, geraakt werden door een stroomkabel van een omgevallen elektriciteitsmast, meldde de Chinese staatstelevisie. Ze werden nog overgebracht naar een ziekenhuis maar bezweken daar aan hun verwondingen.

Lees meer »

Jonatan Medart plooit voor het verraad in ‘De verraders’: “Ik ben niet onder de indruk van BV’s, die moeten net als ik ook naar de wc”

“Ik ben niet onder de indruk van BV’s, die moeten net als ik ook naar de wc.” Influencer Jonatan Medart (24) is één van de drie bedotters in ‘De Verraders’ en wilde het spel vanaf de eerste minuut fanatiek spelen. “De rol van verrader sprak me aan omdat ik het uitdagender vind dan bondgenoot zijn,” vertelt hij aan reporter Jarne.

Lees meer »

‘Bad boy for life’ blijkt pijnlijk correct: hoe Sean ‘Diddy’ Combs veranderde van invloedrijke rapper naar seksueel roofdier

Ooit was hij een van de meest invloedrijke muziekmagnaten, maar nu ziet Sean Combs (54) – beter bekend als Diddy – zijn imperium afbrokkelen. De Amerikaanse rapper werd gearresteerd en wordt aangeklaagd voor onder andere sekshandel en afpersing na maandenlang onderzoek door de FBI. Eerder werd hij ook al door een tiental vrouwen beschuldigd van seksueel misbruik en drogering. Iets

Lees meer »

Opnieuw verschillende ontploffingen in Beiroet: “Explosies gehoord tijdens begrafenis zoon van Hezbollahparlementslid”

Op verschillende plaatsen in de Libanese hoofdstad Beiroet zijn woensdagnamiddag opnieuw explosies gehoord. Daarbij zouden opnieuw gewonden zijn gevallen, nadat dinsdag tot liefst 2.800 mensen gewond raakten en twaalf doden vielen verspreid in heel het land bij een aanval. Plots ontploften massaal en gelijktijdig duizenden Hezbollah-biepers. De machtige Libanese militie gebruikt die toestellen, waarmee je iemand een bericht of signaal

Lees meer »

Influencer Soraya S. vrijgesproken voor babymoord op assisenproces, maar wel schuldig aan onvrijwillige doodslag

De 31-jarige Soraya S. is door de jury van het Brusselse hof van assisen vrijgesproken voor kindermoord. De vrouw werd ervan verdacht haar baby van twee maanden oud te hebben verstikt in een hotel in Sint-Gillis. Volgens de volksjury is de vrouw wel verantwoordelijk voor de dood van het kind en daarom werd ze schuldig verklaard aan onvrijwillige doodslag.

Lees meer »

Ook wielrenner Timothy Dupont verloor drie (schoon)ouders op korte tijd: “Je krijgt de tijd niet om het allemaal te laten doordringen”

Nadat Hilde Crevits in een week tijd haar beide ouders verloor, moet de CD&V-politica nu ook afscheid nemen van haar schoonvader, die overleed aan de gevolgen van kanker. Het nieuws roept nare herinneringen op voor wielrenner Timothy Dupont (36). In 2022 verloor hij in enkele weken tijd zijn vader en zijn beide schoonouders. “De ene persoon was nog niet goed

Lees meer »

Amateurvoetbal exclusief op HLN: gouden wissel bezorgt KSV Oudenaarde drie punten na felbevochten wedstrijd in Zelzate

In samenwerking met Voetbal Vlaanderen biedt HLN, exclusief voor abonnees, ook dit seizoen live amateurvoetbal aan. Elk weekend wordt één topaffiche uit eerste amateurafdeling live gestreamd, in bepaalde weken komen ook toppers uit lagere reeksen aan bod. Zo kregen we in 2de Afdeling A een veelbelovende affiche voorgeschoteld, met Zelzate dat Oudenaarde mocht ontvangen. En het waren de bezoekers die

Lees meer »

Hangar d’Amour wordt blikvanger op Open Bedrijvendag in Oostende: “Mensen kunnen zien hoe de kamers voor sekswerkers eruit zullen zien”

Oostende is één van de drie West-Vlaamse hotspotgemeenten tijdens Voka Open Bedrijvendag op 6 oktober. “Een unieke gelegenheid om een kijkje te nemen achter de schermen”, luidt het.
The post Hangar d’Amour wordt blikvanger op Open Bedrijvendag in Oostende: “Mensen kunnen zien hoe de kamers voor sekswerkers eruit zullen zien” appeared first on KW.be.

Lees meer »