LIVE BEERSCHOT-STVV. 0-3! In het absolute slot zet Ito de eindstand op het bord

De terugkeer van Beerschot naar de Jupiler Pro League verloopt momenteel niet zoals gewenst. Met 1 op 21 staan de ‘Ratten’ alleen laatst. Er kan dus maar beter gewonnen worden tegen het nummer 14 Sint-Truiden, dat onder de nieuwe trainer Felice Mazzu vorige week z’n eerste zege pakte. 

Meer krantenkoppen in België

Na de biepers gisteren ontploften vandaag de walktietalkies van Hezbollah: opnieuw 14 doden en 450 gewonden – Israël kondigt “nieuwe fase” van oorlog aan

Op verschillende plaatsen in Libanon zijn woensdagnamiddag opnieuw explosies gehoord. Volgens ooggetuigen zijn deze keer walkietalkies ontploft, daarbij zijn volgens de Libanese autoriteiten 450 gewonden en veertien doden gevallen. Gisteren raakten zeker 2.800 mensen gewond en vielen er twaalf doden verspreid in heel het land toen plots massaal en gelijktijdig duizenden Hezbollah-biepers ontploften. Volgens CNN en ‘The New York Times’

Lees meer »

Tijdelijk verkleurd water door werken aan het waternet in Menen, Wervik en Zonnebeke

Door werken en herschakelingen in het waternet zaten heel wat inwoners van Menen, Wervik en Zonnebeke urenlang met verkleurd drinkwater. Het bruin water is niet gevaarlijk voor de volksgezondheid. Sommige horecazaken bleven noodgedwongen gesloten. Zoals eetcafé ’t Smiske in de Wervikstraat in Geluwe. Uitbater Pieter Verbrugghe kan sedert 15 uur zijn zaak uitbaten.
The post Tijdelijk verkleurd water door

Lees meer »

Kelly Pfaff (47) na de uitspraak over de home-invasion: “Mama heeft weer veel mosselen gegeten zoals vroeger, ook daaraan merk ik: ze komt hier door”

“We doen er nu alles aan om de joie de vivre van ons mama vollenbak terug te krijgen.” Zo reageert Kelly Pfaff — zowat de spreekbuis van de familie — bij HLN nadat de twee voortvluchtige mannen die haar mama Carmen (68) in augustus vorig jaar hondsbrutaal overvielen in haar villa in Brasschaat, vanochtend veroordeeld werden tot 8 jaar celstraf.

Lees meer »

KIJK. Eerste beelden van Sinterklaasfilm met Niels Destadsbader als burgemeester van idyllisch sneeuwdorp

De nieuwste film van de Nederlandse hitfilmreeks ‘De club van Sinterklaas’ verschijnt binnenkort in de bioscoop. In ‘De club van Sinterklaas: het grote sneeuwavontuur’ trekt Sinterklaas met zijn roetpieten naar Oostenrijk om een belangrijke wens van een kind te vervullen. En wie komen ze daar tegen in Oostenrijk? Niels Destadsbader. Het schermgezicht speelt de burgemeester van het ondergesneeuwde dorp in

Lees meer »

Doelman Miguel De Block (KFC Heist A – 2A) hoopt op deugddoende zege: “Zitten in het hoekje van de slagen”

De competitie startte niet onaardig voor de jongens van coach Geert Versavel. Een puntendeling tegen Eendracht Hooglede deed het beste verhopen. Daarna werd de kustformatie met de neus op de feiten gedrukt: twee opeenvolgende verplaatsingen, naar Meulebeke en Ruddervoorde, leverden nul punten op, gepaard gaand met zeven tegentreffers.
The post Doelman Miguel De Block (KFC Heist A – 2A)

Lees meer »