Koning opent nieuwe tramlijn in Neder-Over-Heembeek

In de Brusselse deelgemeente Neder-Over-Heembeek is de nieuwe tramlijn 10 van de MIVB officieel geopend. Deze lijn biedt reizigers een snelle verbinding door het centrum van Brussel tussen het Militair Hospitaal in Neder-Over-Heembeek en Ukkel. Koning Filip was erbij en nam ook even plaats in de bestuurderscabine van de tram. 

Meer krantenkoppen in België

Nathalie Van Der Beken vervangt haar man op lijst van LEEF! in Herzele zodat man-vrouwverhouding weer klopt

In Herzele vervangt Nathalie Van Der Beken haar man op de verkiezingslijst van LEEF!. Dat doet ze omdat de man-vrouwverhouding niet meer klopte na een computerfout. Daardoor moest iedereen zijn handtekening opnieuw op papier zetten. Maar 2 vrouwen op de lijst waren in het buitenland, konden niet tekenen, en komen dus toch niet op de lijst. Daardoor was het man-vrouwevenwicht

Lees meer »

Zo gevaarlijk is de gevreesde afdaling door ‘het zwarte gat’ van het WK tijdrijden écht: “Ik reed er met dichtgeknepen billen”

Remco Evenepoel noemt het de gevaarlijkste passage van het parcours van het WK tijdrijden in Zwitserland. Alec Segaert vindt het een tricky keuze van de organisatie. Volgens Lotte Kopecky zat zelfs bondscoach Ludwig Willems in de volgwagen met klamme handjes. Hoe gevaarlijk is de afdaling van de Schwabachstrasse echt? Wij namen de proef op de som en gingen de afdaling

Lees meer »

Nieuw concept in Avelgem: kinder- en kinder-ouderyoga: “Moment van verbinding en rust”

Wawa’s Dream, een Avelgemse organisatie die vakantiekampen, verjaardagsfeestjes en workshops voor kinderen organiseert, introduceert een nieuw concept: kinderyoga en kinder-ouderyoga. Het concept is niet ingewikkeld. De kindjes krijgen speelse yogalessen, al dan niet samen met een ouder of grootouder.
The post Nieuw concept in Avelgem: kinder- en kinder-ouderyoga: “Moment van verbinding en rust” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Joy Vanmellaerts second runner up bij Miss Grace Benelux

In Diest vond de finale van Miss Grace Benelux ’24 plaats. Manon Verbrugghe uit Marke won de wedstrijd, maar ook Joy Vanmellaerts mag niet klagen. Naast de titel van Second Runner Up, zeg maar tweede eredame, won ze daarnaast nog drie awards. “Natuurlijk ben ik heel blij met mijn derde plaats, want zoals ik al
The post Joy Vanmellaerts

Lees meer »

IJsbaan De Piste opent opnieuw de deuren: “2024 is het jaar van de transitie”

Het ijs van IJsbaan De Piste aan de Gentsesteenweg is klaar. Enkel de Zamboni-ijsdweilmachine moet nog de laatste gaten, scheuren en sleuven wegwerken. “Vrijdag 20 september gaan we officieel open voor het publiek. Dit weekend kan je discoschaatsen voor slechts 7,50 euro, aan bijna de helft van de normale prijs”, zegt Kenneth Deryckere (39).
The post IJsbaan De Piste

Lees meer »