Kluizen van gezonken luxejacht bevatten gevoelige informatie en worden extra bewaakt

Het luxejacht dat in augustus zonk voor de kust van Sicilië, waarbij acht mensen omkwamen, onder wie “de Britse Bill Gates” Mike Lynch, staat onder verhoogde beveiliging. De duikers die het wrak onderzoeken hebben voor extra bewaking gevraagd omdat ze vrezen dat er in de waterdichte kluizen geheime en gevoelige informatie kan zitten. Dat schrijft CNN.

 

Meer krantenkoppen in België

1 op de 4 minderjarigen heeft al gegokt: “We moeten anders kijken naar het ‘onschuldige’ kraslot”

Het risico op een gokverslaving schuilt al in een kraslotje. Dat zegt Hendrik Peuskens, psychiater en diensthoofd Verslavingszorg bij de zorggroep Alexianen in Tienen. 1 op de 4 minderjarigen geeft aan al gegokt te hebben voor geld, zo blijkt uit een bevraging van het Vlaams expertisecentrum Alcohol en andere Drugs (VAD). Experten en organisaties maken zich daar zorgen over.

Lees meer »

At Your Service start afdeling voor professionele schoonmaak

Sinds 2006 runnen Marie-Anne Demuynck en haar dochter Nathalie Verbrugge dienstenchequesbedrijf At Your Service. Sinds 1 september hebben ze de activiteiten uitgebreid met At Your Service Professional, een afdeling voor professionele schoonmaak. Hiermee willen ze hun bedrijf een nieuwe boost geven.
The post At Your Service start afdeling voor professionele schoonmaak appeared first on KW.be.

Lees meer »

En dan haalt de bruidegom tijdens de huwelijksnacht plots zijn apparaat boven: “Ik ben in behandeling”

Het derde ‘Blind getrouwd’-koppel is een feit. De ogenschijnlijk ijzig kalme Jidse (27) lijkt een uitstekende match voor de goedlachse Jorina (32), die in aanloop naar het programma een behoorlijke gedaanteverwisseling doormaakte. Bij Karlien en een opvallend openhartige Thomas leek het allemaal wat minder vlot te gaan. Inclusief hun eerste huwelijksnacht. “Daar zal ik me dan maar overzetten.”

Lees meer »

Geen tekort aan meesters bij OLVA De Meersen

Het aantal mannelijke leerkrachten in de Vlaamse basisscholen is de laatste decennia drastisch gedaald. Een trend die zich ook de komende jaren lijkt door te zetten, vermits ook dit schooljaar veel minder jongens dan meisjes kiezen voor een lerarenopleiding. “In onze school kennen we dat probleem niet”, lacht Karel Scherpereel, directeur van OLVA De Meersen in Assebroek.
The post

Lees meer »