Kijk vandaag LIVE op VTM of VTM GO naar de Super 8 Classic, met onder anderen Philipsen, Alaphilippe en Girmay

Wie volgt Mathieu van der Poel op als winnaar van de Super 8 Classic? Met Philipsen, Arnaud De Lie en WK-ganger Tim Wellens verschijnen er heel wat grote namen aan de start voor de koers tussen Brakel en Haacht. U hoeft er niets van te missen, want op VTM en VTM GO kan u LIVE kijken. Michel Wuyts en Sep Vanmarcke zijn de commentatoren van dienst. 

Meer krantenkoppen in België

Belgische e-commerce wil af van ‘serial returners’

Een vijfde van alle kleding en schoenen die online wordt gekocht, wordt teruggestuurd naar de afzender. Becom, de sectorfederatie van de Belgische e-commerce, wil dat er wordt opgetreden, en kijkt daarbij vooral naar één groep. Enkele ‘serial returners’ zorgen voor bijna alle retourzendingen. Dat schrijft Het Laatste Nieuws woensdag.

Lees meer »

Roeselare en Menen beginnen nieuwe seizoen in Lotto Volley League met overwinningen

Roeselare en Menen hebben zondag de eerste speeldag van de nieuwe Lotto Volley League afgesloten met een overwinning. Kampioen Roeselare haalde het met 0-3 (19-25, 21-25 en 26-28) bij Borgworm. Menen knokte zich naar een 2-3-zege (25-17, 23-25, 25-23, 20-25 en 11-15) bij Haasrode Leuven.
The post Roeselare en Menen beginnen nieuwe seizoen in Lotto Volley League met overwinningen

Lees meer »

Hezbollah-leider noemt aanvallen met biepers “een oorlogsverklaring” – Twee Israëlische soldaten gedood bij aanvallen door Hezbollah

Na de massale ontploffing van duizenden Hezbollah-biepers dinsdag, ontploften woensdag ook plots tal van walkietalkies in Libanon, met nieuwe doden en gewonden tot gevolg. Het totaal aantal doden in het land is nu opgelopen tot 37, het aantal gewonden tot liefst 3.539. De leider van Hezbollah, Hassan Nasrallah zegt dat de “Israëlische vijand alle rode lijnen heeft overschreden” met de

Lees meer »

Na beide ouders verliest Hilde Crevits nu ook inwonende schoonpapa Roger (88)

Hilde Crevits en haar familie moeten een nieuwe klap verwerken. Nadat het CD&V-boegbeeld in amper één week tijd afscheid moest nemen van haar mama én papa, is nu ook haar schoonvader Roger overleden. Hij woonde al heel wat jaren mee in de kangoeroewoning van het gezin in Torhout.
The post Na beide ouders verliest Hilde Crevits nu ook inwonende

Lees meer »

Italië roept noodtoestand uit voor twee overstroomde regio’s

Na dagenlange regenval in het noorden van het land heeft Italië de noodtoestand afgekondigd voor twee regio’s die geteisterd worden door overstromingen. De regering van premier Giorgia Meloni stelde de regio’s Emilia-Romagna en Marken ook 20 miljoen euro directe steun ter beschikking. Door de regen staan er al vele straten onder water.

Lees meer »

Sedert begin dit jaar al tien feiten op stadsdomein Oosthove in Wervik

Sedert begin dit jaar zijn er op het stadsdomein Oosthove in de Speiestraat in Wervik door de politie tien feiten geregistreerd en daarvan waren er drie drugsgerelateerd. Burgemeester Youro Casier (Vooruit) maakte dat bekend tijdens de gemeenteraad na een vraag van Bert Verhaeghe (Team 2030).
The post Sedert begin dit jaar al tien feiten op stadsdomein Oosthove in Wervik

Lees meer »

2.500 aanwezigen genieten van Bootsea Festival in Oostende: “Onze leerlingen kijken er elk jaar naar uit”

Donderdag vond de zesde editie van het Bootsea Festival plaats op de ACEG Wellington Hippodroom in Oostende. Met dit event richt de vzw Duinhelm zich tot jongeren en jongvolwassenen met een (verstandelijke) beperking en hun begeleiders. Vanuit heel Vlaanderen daagden 2.500 bezoekers op. Onder een stralende zon genoten ze van dj-sets en optredens. “De artiesten komen heel graag naar ons

Lees meer »

Tupperware-fabriek blijft nog minstens 120 dagen open, personeel op tijdelijke werkloosheid

De Tupperware-fabriek blijft nog minstens 120 dagen open. Die boodschap kregen de 295 personeelsleden van de Aalsterse fabriek woensdagmiddag te horen van het moederbedrijf in de Verenigde Staten. Voor het personeel verandert er voorlopig niets tegenover vorige week, toen het systeem van tijdelijke werkloosheid werd ingevoerd. “Er is ons gegarandeerd dat de lonen worden doorbetaald”, zeggen de vakbonden.

Lees meer »