“Ik zal alles blijven geven”: Karel Geraerts blijft strijdvaardig na nieuwe opdoffer met Schalke, maar is zijn positie nog houdbaar?

Een nieuw dieptepunt. Karel Geraerts heeft met Schalke 04 een pijnlijke 3-5-nederlaag geleden, nadat Die Königsblauen thuis nochtans 3-0 voor waren gekomen. De nederlaag te veel voor Geraerts? “Ik geef niet op”, klonk het alleszins bij Geraerts zelf na het debacle. Anderlecht houdt z’n situatie hoe dan ook nauwlettend in de gaten. 

Meer krantenkoppen in België

Ook duizenden Belgen gebruiken model in Libanon opgeblazen bombiepers

De semafoon of bieper, het ouderwetse communicatie-apparaatje dat dinsdag massaal tot ontploffing werd gebracht in Libanon en daarbij een groot aantal slachtoffers eiste, wordt ook in België nog op redelijke grote schaal gebruikt. Dat schrijft De Standaard woensdag. Hoewel de technologie inmiddels al behoorlijk is achterhaald, zijn er volgens het dagblad nog steeds zo’n 27.000 biepers in dienst in ons

Lees meer »

Verschillende doden bij nieuw kartelgeweld in Mexico

Bij geweld in de Mexicaanse deelstaat Sinaloa, in het noordwesten van het land, zijn zaterdag een tiental mensen gedood. Het gebied wordt verscheurd door geweld tussen twee rivaliserende drugskartels. In totaal hebben de gevechten de afgelopen twaalf dagen aan zeventig personen het leven gekost.

Lees meer »

Oktoberfest van start met aangescherpte veiligheidsmaatregelen

In Duitsland begint zaterdag het jaarlijkse Oktoberfest, een van de grootste volksfeesten ter wereld. Ieder jaar komen miljoenen mensen af op de grote biertenten in München, maar dit keer moeten zij rekening houden met extra veiligheidsmaatregelen. De autoriteiten hebben naar aanleiding van de aanslag in Solingen aangekondigd strenger te controleren bij de ingangen.

Lees meer »

Na levenslang verbod is Tanja Dexters vastberaden rijbewijs terug te eisen: “Een echte alcoholist kan geen zeven maanden zonder, ik wel”

Ex-Miss België Tanja Dexters (46) is vastberaden om haar rijbewijs terug te krijgen. Tanja kreeg in 2021 na meedere verkeersinbreuken te horen dat ze levenslang ongschikt verklaard werd om te rijden, maar hoopt nu dus dat daar verandering in komt. “Momenteel ben ik fulltime huisvrouw en leef ik op kosten van mijn man. Zonder rijbewijs kan ik gewoon niet ondernemen

Lees meer »

Oldtimerclub houdt herdenkingsrit voor ‘Stoere Wout’: “Hij kreeg de kans niet om zijn vleugels uit te spreiden, nu nemen we hem symbolisch mee”

Een vijftigtal leden van The Oldies Car Club, een oldtimerclub opgericht in de jaren ’80 en met een clublokaal in Oostkamp, nam vandaag – zondag – deel aan een rit die georganiseerd werd om de herinnering levendig te houden aan Wout Van Massenhove. Deze 12-jarige jongen uit Bekegem verloor op 29 juni 2023 zijn moedige strijd tegen kanker.
The

Lees meer »

“Chinees bedrijf hackt wereldwijd 260.000 routers en creëert gigantisch botnet”

Chinese hackers hebben meer dan 260.000 met internet verbonden apparaten, voornamelijk routers, gehackt om een gigantisch botnet te creëren. Dat melden de autoriteiten van verschillende landen woensdag. Een botnet is een netwerk van geïnfecteerde apparaten, bekend als bots, die door de hackers kunnen worden gebruikt om cyberaanvallen uit te voeren, zonder dat de eigenaar van de apparaten er weet van

Lees meer »

Klaar voor volgende hoofdstuk: Amerikaan Robbie Beran (24) vindt bij Kortrijk Spurs gemotiveerd team

Voor Robbie Beran is het zijn eerste jaar als beroepsspeler in Europa. Vijf jaar in de NCAA heeft hem laten evolueren naar een speler met een interessant profiel: groter dan een dubbele meter, een goed driepuntshot en een aardige defensieve werkkracht.
The post Klaar voor volgende hoofdstuk: Amerikaan Robbie Beran (24) vindt bij Kortrijk Spurs gemotiveerd team appeared first

Lees meer »

Sean ‘Diddy’ Combs aangeklaagd voor sekshandel en afpersing

Sean ‘Diddy’ Combs (54) is aangeklaagd voor sekshandel en afpersing. De rapper werd maandagavond in New York gearresteerd, hoewel volgens bronnen van ‘TMZ’ en ‘DailyMail’ de politie hem oorspronkelijk pas dinsdagochtend in de boeien zou slaan. “De rapper maakte uren vooraf nog selfies met fans en wandelde vrolijk door de straten van New York”, klinkt het bij de Amerikaanse entertainmentsites.

Lees meer »

Vrienden en buren van Bert H. (57), die gewikkeld in plastic zeil in eigen auto gevonden werd: “Ik vond die foto van die parenclub op Facebook al vreemd”

Donderdagmiddag verliet Bert H. (57) zijn woning. Twee dagen later werd de vader van twee kinderen 30 kilometer verder dood teruggevonden onder een blauw plastic zeil op de achterbank van zijn eigen wagen. Hoewel een getuige de auto donderdagavond al zag staan, gaf de vijftiger vrijdag nog een teken van leven, toen er een foto van een parenclub op zijn

Lees meer »