Harris daagt Trump uit voor debat op CNN eind oktober

Op 5 november trekken de Amerikanen naar de stembus om een nieuwe president te kiezen. Volg de aanloop naar deze presidentsrace met een wereldwijde impact in onze liveblog. 

Meer krantenkoppen in België

Gouden huwelijksgeluk voor Christiane en Marcel

Marcel Dingemans (80) en Christiane Truyts (80) vierden vorig weekend hun vijftigste huwelijksverjaardag met een lekker etentje in restaurant Da Sergio. Een kleine dertig jaar geleden verhuisden ze van Kasterlee naar Blankenberge. “We kwamen hier toen al jaren op vakantie, en twee van onze drie kinderen woonden hier ook”, vertelt Marcel, die zijn prinses destijds
The post Gouden huwelijksgeluk

Lees meer »

Drie artsen voor rechter na plotse dood van snookerspeler Jonas (24): “Na zeven jaar hebben we nog altijd geen antwoorden”

Bruggeling Jonas Slagmulders (24) startte op 22 augustus 2017 kerngezond aan z’n werkdag als chauffeur, maar werd in de namiddag plots onwel. Twaalf uur later overleed de beloftevolle snookerspeler in het Brugse AZ Sint-Jan aan een agressieve hersenvliesontsteking. Na een klacht van z’n familie staan zeven jaar na datum drie artsen van toen voor de correctionele rechtbank. “Men had een

Lees meer »

Papa Tom, mama Katrien én dochter Kato nemen samen deel aan verkiezingen, maar niet op dezelfde lijst: “Nee, we zullen niet op elkaar stemmen”

Tom De Block (48) en Katrien Fonteyne (49) van Tom’s vishandel uit Puivelde en hun dochter Kato (19) zijn kandidaat bij de gemeenteraadsverkiezingen. Maar niet op dezelfde lijst. Vader en dochter engageren zich voor Liberaal Sint-Niklaas, terwijl mama Katrien op de N-VA-lijst te vinden zal zijn. “Onze andere dochter zal niet verklappen op wie ze zal stemmen.”

Lees meer »

‘Will Smith’ kwam in vrede en ‘Sh?gun’ schrijft geschiedenis: alles wat je moet weten over de Emmy’s

‘Baby Reindeer’, ‘The Bear’ en ‘Sh?gun’ zijn de grote winnaars van de Emmy Awards die zondagavond in Los Angeles in aanwezigheid van de genomineerden werden uitgereikt. De serie rond het waargebeurde verhaal van de stalker haalde vier awards op, de reeks ‘Sh?gun’ schreef geschiedenis en ook Jeremy Allen White viel in de prijzen met de reeks ‘The Bear’.

Lees meer »

Ophef rond nieuwe regels voor toeristen die naar Spanje reizen: “Dit is totaal onrealistisch”

In de reissector is ophef ontstaan over de nieuwe reisbeperkingen die Spanje invoert voor toeristen. Hotels, bungalowparken, campings en autoverhuurders moeten vanaf 1 oktober een ‘enorme waslijst’ aan gegevens van hun klanten doorgeven waaronder bankrekening, telefoonnummer en paspoortdetails. Dat schrijft de Nederlandse krant ‘De Telegraaf’. Er is nog veel onduidelijkheid over hoe dat moet gebeuren.

Lees meer »

Oud Radio Rolariusmedewerkers richten productiehuis op

Tijdens de uitzendingen van Radio Vandewalle in juli kwam ook Radio Rolarius weer een dagje in de ether. Dat lokte zoveel reacties uit dat de medewerkers en deejays van toen nu een productiehuis oprichten. “Het moet een online te raadplegen audio-archief worden.”
The post Oud Radio Rolariusmedewerkers richten productiehuis op appeared first on KW.be.

Lees meer »

Verdediger Laurent Lemoine is laatste aanwinst voor Essevee: “Beste keuze voor mijn carrière”

Essevee heeft afgelopen weekend aangeknoopt met een nieuwe zege op het veld van Eupen. Daarin mocht de zevende en laatste inkomende transfer Laurent Lemoine zijn debuut vieren. “Als een club als Zulte Waregem komt, dan is dat een opportuniteit”, zegt de 26-jarige verdediger die de overstap maakte van Deinze.
The post Verdediger Laurent Lemoine is laatste aanwinst voor Essevee:

Lees meer »

Wie maakt de beste balletjes in tomatensaus? Stad Roeselare en Piet Huysentruyt op zoek naar de Smaakmaker #VANRSL

Van vrijdag 1 tot en met zondag 10 november staat Roeselare, de hoofdstad van de Vallei van de Voeding, volledig in het teken van de Week van de Smaak. Gedurende tien dagen kunnen inwoners en bezoekers zich laten onderdompelen in een programma boordevol smakelijke activiteiten, georganiseerd door de Stad Roeselare in samenwerking met diverse partners. Van exclusieve workshops en proeverijen

Lees meer »

“Het toestel werd warm in mijn broekzak”: zo liet Israël honderden biepers van Hezbollah ontploffen

9 doden en 2.800 gewonden, van wie er zeker 170 in kritieke toestand verkeren. Dat is de voorlopige balans van een nooit geziene aanval op de Libanese militie Hezbollah. Die zag vele honderden biepers (een apparaat waarmee je iemand een bericht of signaal kan sturen, red.) ontploffen waarmee leden communiceren. Zo goed als gelijktijdig en tot in Syrië toe. Iedereen

Lees meer »

Wout van Aert over zijn contract-zonder-einddatum bij Visma-Lease a Bike en het herstel na zijn Vuelta-crash: “Ik keer terug op mijn topniveau, dat weet ik zeker!”

De triestigste week uit zijn leven, heeft hij naar eigen zeggen achter de rug. Wout van Aert (30) likt nog steeds de wonden van zijn zware valpartij in de Vuelta. Dan kwam déze ‘boost’ precies op tijd: een contractverlenging bij Visma-Lease a Bike tot het einde van zijn carrière, godbetert! Uniek in wielerland. Van Aert XL over wat lastig en

Lees meer »