Geen rol van betekenis voor Lukaku: Juventus en Napoli blijven steken op doelpuntenloos gelijkspel

De topper tussen Juventus en Napoli heeft geen spektakel opgeleverd. In felle strijd kwamen beide ploegen niet tot scoren. Romelu Lukaku kon zijn stempel niet drukken en werd na 70 minuten gewisseld. 

Meer krantenkoppen in België

Ophef rond nieuwe regels voor toeristen die naar Spanje reizen: “Dit is totaal onrealistisch”

In de reissector is ophef ontstaan over de nieuwe reisbeperkingen die Spanje invoert voor toeristen. Hotels, bungalowparken, campings en autoverhuurders moeten vanaf 1 oktober een ‘enorme waslijst’ aan gegevens van hun klanten doorgeven waaronder bankrekening, telefoonnummer en paspoortdetails. Dat schrijft de Nederlandse krant ‘De Telegraaf’. Er is nog veel onduidelijkheid over hoe dat moet gebeuren.

Lees meer »

Van parochiekerk naar sociocultureel ontmoetingscentrum: historisch gebouw in Koekelare krijgt nieuw leven

Met het oog op de herbestemming van de parochiekerk in De Mokker tot een sociocultureel ontmoetingscentrum werd tijdens de gemeenteraad in CC De Brouwerij de ontwerpakte voor de aankoop van de parochiekerk in De Mokker unaniem goedgekeurd. De gemeente koopt het gebouw voor 250.000 euro met als doel het om te vormen tot een sociocultureel ontmoetingscentrum.
The post Van

Lees meer »

Boekhandel Tiny Stories lanceert drie nieuwe data voor de Silent Bookclub

“Nu de vakantie echt voorbij is en sweater weather niet meer veraf, is er toch niets leuker dan jezelf verliezen in een goed boek! Daarom keert Silent Bookclub terug”, zegt Natali Deckmyn. Op woensdag 9 oktober, donderdag 31 oktober en dinsdag 26 november, telkens om 19 uur, lees je gezellig samen met andere boekenliefhebbers in de boekhandel.
The post

Lees meer »

Paardenkoersen zetten oktoberkermis op zijn kop in Oostrozebeke

Al meer dan een eeuw zorgt de Oostrozebeekse Harddraversmaatschappij de Mandel voor een uniek paardenspektakel langs de boorden van de Mandel. Voor elke Oostrozebekenaar is een oktoberkermis ondenkbaar zonder herfstcriterium voor beroepsrenners en paardenkoersen, ook ‘het Klein Spel’ genoemd.
The post Paardenkoersen zetten oktoberkermis op zijn kop in Oostrozebeke appeared first on KW.be.

Lees meer »

‘Vriend’ liet passagier (19) meer dood dan levend achter na crash bij achtervolging in Oostrozebeke: duo drugsdealers riskeert tot 2 jaar cel

“Hij heeft aan de rand van het leven gestaan en de binnenkant van de gevangenis gezien. Nu wil hij alles achter zich laten.” Een amper 19-jarige knaap uit Evergem was blij dat hij nog kon navertellen hoe hij in Oostrozebeke na een achtervolging een crash in de auto van zijn Antwerpse ‘drugsvriend’ overleefde. Beiden stonden samen voor de correctionele rechtbank

Lees meer »

Assebroek krijgt vernieuwde fietspaden in Dries en Weidestraat

Maandag 23 september start aannemer Devriese nv met het uitbreken van de fietspaden in Dries in Assebroek. In totaal komt er ongeveer 640 meter nieuw fietspad met een rode asfaltlaag voor een verhoogd rijcomfort. Om hinder te voorkomen wordt elke kant apart aangepakt. De werken zullen twee weken duren.
The post Assebroek krijgt vernieuwde fietspaden in Dries en Weidestraat

Lees meer »

Vakbonden vormen front in Audi-betoging

Zo’n 5.500 mensen kwamen deze voormiddag samen in Brussel om te betogen naar aanleiding van de nakende sluiting van de Audi-fabriek in Vorst. Onder het motto “De industrie is van ons”, liepen de leden van verschillende vakbonden mee in de nationale staking. “Van het Belgische tot het Europese niveau, de politiek moet ons verdedigen.”

Lees meer »

Pélicot blijft opnieuw weg van eigen proces, zitting uitgesteld tot morgen: “Hoofdverdachte heeft nierstenen en prostaatprobleem”

Het proces over de Franse zeventiger die zijn vrouw jarenlang heeft gedrogeerd en liet verkrachten door tientallen mannen, is uitgesteld naar dinsdag. Hoofdbeklaagde Dominique Pélicot was maandagochtend niet op hoorzitting verschenen, waarna de zitting zonder hem van start ging. Maar even later werd die zitting dan toch tijdelijk opgeschort nadat de burgerlijke partijen de “abnormale” situatie aan de kaak stelden.

Lees meer »

Getuigen schetsen weinig fraai beeld van man achter Titan: “Hij crashte al eerder met duikboot en gooide controller naar hoofd andere piloot”

Getuigen hebben tijdens de hoorzitting over de ramp met de onderzeeër Titan een weinig fraai beeld geschetst van Stockton Rush, de oprichter en grote baas van OceanGate, het bedrijf achter de Titan. Hij wordt omschreven als “arrogant”, “ongeduldig” en “iemand die het niet al te nauw nam met de veiligheid”. Dat bleek onder meer uit een hallucinant verhaal dat een

Lees meer »