Ex-topman van Vodafone jaagt op Russische drones. “De vijand zit in elke chatgroep, daar moet je van uitgaan”

De helden in Oekraïne die hun land verdedigen vind je op verschillende plekken: aan het front, in de ziekenhuizen maar ook in een gecamoufleerd Volkswagenbusje vol antennes. Serhii ‘Flash’ Beskrestnov speelt als ‘spion’ een interessante rol in de oorlog: “Dit was vroeger mijn hobby, nu help ik er de troepen mee.” 

Meer krantenkoppen in België

Sean ‘Diddy’ Combs aange­klaagd voor sekshandel en afpersing: “Meer dan 1.000 flessen glijmiddel en babyolie in beslag genomen”

Muziekmagnaat Sean ‘Diddy’ Combs (54) is aangeklaagd voor mensenhandel en het dwingen tot seksuele handelingen. Dat staat in een dinsdag openbaar gemaakte aanklacht tegen de rapper en producent. De Amerikaan wordt daarnaast beschuldigd van het opzetten van een organisatie voor illegale praktijken. Combs verschijnt naar verwachting dinsdag voor de rechter in Manhattan.

Lees meer »

Tupperware-fabriek blijft nog minstens 120 dagen open, personeel op tijdelijke werkloosheid

De Tupperware-fabriek blijft nog minstens 120 dagen open. Die boodschap kregen de 295 personeelsleden van de Aalsterse fabriek woensdagmiddag te horen van het moederbedrijf in de Verenigde Staten. Voor het personeel verandert er voorlopig niets tegenover vorige week, toen het systeem van tijdelijke werkloosheid werd ingevoerd. “Er is ons gegarandeerd dat de lonen worden doorbetaald”, zeggen de vakbonden.

Lees meer »

Sommelier Cyril, butler Vincent en sterrenchef Lieve zijn de drie nieuwe ambassadeurs van Hotelschool Ter Duinen Koksijde

Op de ‘Wall of Ambassadors’ in Hotelschool Ter Duinen prijken weer drie nieuwe namen van oud-leerlingen die het in hun carrière al ver hebben geschopt en die een visitekaartje zijn voor de school waar ze hun opleiding kregen. Sommelier Cyril Vermeulen (27) is de jongste ambassadeur, Vincent Vermeulen (50) is een autoriteit met zijn prestigieuze School for Butlers & Hospitality,

Lees meer »

Audélia (23) neemt deel aan ‘Kotmadam Sarafian’ op VTM: “We waren snel een gezellig gezinnetje”

Momenteel loopt op VTM het tv-programma ‘Kotmadam Sarafian’, een leuk en entertainend programma waarin Barbara Sarafian (56) een heel academiejaar lang de kotmadam is van zeven studenten. Een daarvan is Audélia Goethals uit Maldegem. “Het was een prachtige en unieke ervaring”, klinkt het enthousiast.
The post Audélia (23) neemt deel aan ‘Kotmadam Sarafian’ op VTM: “We waren snel een

Lees meer »

“Hoezo, niemand kwam hem halen deze zomer?”: twee Brugse uitblinkers en zeven spelers met 7 op 10

Zure avond voor Club Brugge in zijn Champions League-opener. In de slotfase koud gepakt door Borussia Dortmund en vooral de ingevallen Jamie Gittens. Terwijl Club lang een volwassen en sterke match speelde, wat zich ook weerspiegelt in ons rapport. Met zeven spelers goed voor 7 op 10 en twee middenvelders die daar nog bovenuit steken. Ontdek hieronder het individuele rapport

Lees meer »