Elf lichamen aangetroffen op Mexicaans-Amerikaanse grens, twee van hen waren onthoofd

In de Mexicaanse stad Ojinaga, op de grens met de Verenigde Staten, zijn vrijdag de lichamen van elf mensen aangetroffen. Twee van de lichamen waren onthoofd. Dat hebben de autoriteiten bekendgemaakt.

 

Meer krantenkoppen in België

Izegem huldigt bolletjestrui Justine Ghekiere

Izegem heeft wielrenster Justine Ghekiere in de bloemetjes gezet. Ghekiere won afgelopen zomer als eerste Belgische ooit het bergklassement in de Tour De France Femmes en ze mocht ook de bergtrui in de Ronde van Italië meenemen. "Ze is een echte ambassadeur voor onze stad", klinkt het.

Lees meer »

Frituur Bossuwé stunt opnieuw met Bicky Burgers aan 1 euro

Frituurgroep Bossuwé pakt dit jaar opnieuw uit met hun jaarlijkse stunt: een Bicky Burger aan 1 euro, om hun betaalbare prijzenpolitiek extra in de verf zetten. Op dinsdag 24 september kan je bij de Bossuwé frituren ’t Hoge, Pottelberg en Wevelgem genieten van deze iconische burger aan een uitzonderlijk lage prijs.
The post Frituur Bossuwé stunt opnieuw met Bicky

Lees meer »

“Dit had ik nooit verwacht van een Open Vld-minister”: ophef over oproepingsbrieven in Sint-Genesius-Rode

De Nederlandstalige oproepingsbrief die in faciliteitengemeente Sint-Genesius-Rode is verstuurd zorgt voor beroering. Nadat DéFI-voorzitter Sophie Rohonyi de inwoners aanspoorde om de brief te verscheuren omdat hij illegaal zou zijn, zegt nu ook burgemeester Pierre Rolin dat de manier van werken “niet wettelijk” is. Dat zei hij vrijdag in het VRT-radioprogramma De Ochtend.

Lees meer »

Dit zijn de zeven kandidaten van de lijst HEUVELLAND

De lijst HEUVELLAND stelt haar kandidaten voor. Lijsttrekker Geert Vandewynckel, die de vorige keer uit de boot viel, maakt zich sterk dat hij met deze ploeg wél een zetel kan binnenhalen.
The post Dit zijn de zeven kandidaten van de lijst HEUVELLAND appeared first on KW.be.

Lees meer »

Tyfoon Bebinca eist twee doden in China

In het oosten van China heeft tyfoon Bebinca twee doden geëist. De slachtoffers werden geëlektrocuteerd nadat ze op een kruispunt in de stad Kunshan, ten westen van Shanghai, geraakt werden door een stroomkabel van een omgevallen elektriciteitsmast, meldde de Chinese staatstelevisie. Ze werden nog overgebracht naar een ziekenhuis maar bezweken daar aan hun verwondingen.

Lees meer »

Drie jaar cel voor jonge Nederlandse drugskoerier die politievoertuig langs E17 ramde: “Er hadden twee doden kunnen vallen”

“Dat manoeuvre op de snelweg was echt crimineel.” De Kortrijkse openbare aanklager vorderde 8,5 jaar cel voor een 22-jarige Nederlandse drugskoerier die op de E17 in Kortrijk een politievoertuig ramde in een poging om te ontsnappen. In zijn auto lag maar liefst 10 kilo drugs en een geladen wapen. De rechter hield het op drie jaar effectieve celstraf.
The

Lees meer »

Derde garageverkoop op de Bosmolens op 6 oktober

De afgelopen twee jaar organiseerde Curieus Izegem een garageverkoop op de Bosmolens, maar dit jaar zouden ze dat niet meer doen. Christine Witdouck maakte gebruik van sociaal netwerk Hoplr om helpende handen te zoeken én te vinden. Op zondag 6 oktober hopen ze veel deelnemers en bezoekers te zien.
The post Derde garageverkoop op de Bosmolens op 6 oktober

Lees meer »

Gisèle Pelicot bedankt manifestanten die haar “kracht geven om strijd te voeren”, proces opnieuw uitgesteld

Gisèle Pelicot, de 72-jarige vrouw die jarenlang door haar echtgenoot werd gedrogeerd en door tientallen mannen is verkracht, heeft alle manifestanten bedankt die in Frankrijk en daarbuiten hebben betoogd om hun steun aan haar te betuigen. “Dankzij jullie heb ik de kracht om deze strijd tot op het einde te voeren”, zei ze. Ondertussen werd het proces opnieuw uitgesteld.

Lees meer »