Dirk De Wachter over een moreel dilemma: hoe moet ik omgaan met mijn narcistische broer?

Lees het volledige artikel op de website van De Morgen.

Meer krantenkoppen in België

Waterpeil Donau blijft stijgen: Slovakije en Hongarije bereiden zich voor op overstromingen – Dodentol opgelopen tot 12

Het waterpeil in de Donau blijft stijgen. In de Slovaakse hoofdstad Bratislava en de Hongaarse hoofdstad Boedapest worden maatregelen genomen om de dreigende wateroverlast in te perken. Het dodental na de passage van cycloon Boris is intussen opgelopen tot twaalf: in Roemenië kwamen zes slachtoffers om het leven, in Oostenrijk drie, in Polen twee en in Tsjechië één. Heel wat

Lees meer »

Oxfam wil afschaffing vetorecht in VN-Veiligheidsraad

De afgelopen tien jaar gingen bijna alle veto’s van de Veiligheidsraad van de Verenigde Naties (VN) over Palestina, Oekraïne en Syrië. Daardoor worden mensen in die conflictgebieden in de steek gelaten, zegt Oxfam. De ngo vraagt om het vetorecht af te schaffen.

Lees meer »

Broers Axel en Gilles nemen koffiehuis Eliana over

Enkele weken nadat koffiehuis Eliana een aantal producten officieel een erkenning als Beernems streekproduct kregen, wordt de zaak overgenomen door Axel en Gilles Beuselinck. Voormalig uitbater Ann Vandenbussche geniet ondertussen van een welverdiend pensioen.
The post Broers Axel en Gilles nemen koffiehuis Eliana over appeared first on KW.be.

Lees meer »

EXCLUSIEF. Plannen onthuld om Open Vld van afgrond te redden: “Als we deze koers blijven varen, komt het nooit meer goed”

Open Vld slikt in De Grote Peiling van HLN en VTM NIEUWS haar slechtste resultaat ooit en flirt zelfs met de kiesdrempel. Hoe willen de Vlaamse liberalen er terug bovenop komen? Onze redactie legde haar oor te luister binnen de partij. Van hoger remgeld tot minder trajectcontroles: zo ziet het reddingsplan voor de nieuwe voorzitster eruit.

Lees meer »

Andy Melis is de gewaardeerde verse kracht bij Eendracht De Haan (3B): “Maken ons op voor eerste topper”

De hele voorbije competitie volgden we het reilen en zeilen van fusieclub Eendracht De Haan. We interviewden trainers, spelers en bestuursleden: nooit hoorden we een negatief woord. Voorzitter Jackie Claeys sloeg nagels met koppen toen hij stelde: “We schonken het vertrouwen aan Livio Proot en dat heeft hij nooit beschaamd. We konden de degradatie niet meer verhinderen, verloren nog vaak,

Lees meer »

Izegem huldigt bolletjestrui Justine Ghekiere

Izegem heeft wielrenster Justine Ghekiere in de bloemetjes gezet. Ghekiere won afgelopen zomer als eerste Belgische ooit het bergklassement in de Tour De France Femmes en ze mocht ook de bergtrui in de Ronde van Italië meenemen. "Ze is een echte ambassadeur voor onze stad", klinkt het.

Lees meer »

Liesa Naertplein in Brugge officieel ingehuldigd: “Ik heb hier nog vakantiejob gedaan”

Naar traditie trapte Cultuurcentrum Brugge het nieuwe seizoen weer af met de tijdelijke benaming van het pleintje bij theaterzaal Biekorf naar een Brugse culturele persoonlijkheid. Dit jaar werd voor actrice Liesa Naert gekozen. “Ik heb hier nog vakantiejob gedaan en verslond destijds boeken uit de bibliotheek hierbij”, zegt Liesa Naert.
The post Liesa Naertplein in Brugge officieel ingehuldigd: “Ik

Lees meer »