Diddy helemaal niet meer te horen op Amerikaanse radio’s

De muziek van Sean Combs (54) aka. Diddy of Puff Daddy wordt nu volledig geweerd van de Amerikaanse radio. Sommige lokale zenders hadden zijn oeuvre al geschrapt nadat de rapper eerder dit jaar in opspraak kwam. Nu is ook de rest overstag gegaan.

 

Meer krantenkoppen in België

Tyfoon Bebinca eist twee doden in China

In het oosten van China heeft tyfoon Bebinca twee doden geëist. De slachtoffers werden geëlektrocuteerd nadat ze op een kruispunt in de stad Kunshan, ten westen van Shanghai, geraakt werden door een stroomkabel van een omgevallen elektriciteitsmast, meldde de Chinese staatstelevisie. Ze werden nog overgebracht naar een ziekenhuis maar bezweken daar aan hun verwondingen.

Lees meer »

Al meer dan 1.000 mensen geëvacueerd door noodweer in noorden van Italië

Nadat depressie Boris de afgelopen dagen Centraal-Europa overspoelde met regen, is nu Zuid-Europa aan de beurt. Vooral Italië krijgt heel wat neerslag te slikken. De noordelijke regio Emilia Romagna wordt geteisterd door overstromingen. Daar zijn intussen meer dan 1.000 bewoners geëvacueerd. Lokaal kan er tot het einde van de week tot 200 mm neerslag vallen en mogelijk lokaal zelfs nog

Lees meer »

Wordt Manchester City gestraft voor financiële doping?

Heeft Manchester City zich met financiële doping een weg naar de top gekocht? Vier jaar nadat de Engelse landskampioen aan een straf van de Uefa is ontsnapt, zet de Premier League zijn tanden in de zaak. De kans op een effectieve veroordeling is deze keer een stuk groter.

Lees meer »