De U13 van Sportiva

De U13 van Sportiva speelde thuis tegen de leeftijdsgenoten van Bevo Roeselare. Na een spannend vertoon wonnen de Sportiva’s uiteindelijk met 3-1. We zien hier de Langemarkse meisjes met v.l.n.r.: Marie-Lou Vanhaelemeersch (2), Elise Dael (3), Liewke Depraetere (8), Nelle Vangheluwe (7), Jaan Christiaens (13), Lise Vanhuyse (6) en trainer-coach Charlotte Deltour. (foto RB)

The post De U13 van Sportiva is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

‘Vriend’ liet passagier (19) meer dood dan levend achter na crash bij achtervolging in Oostrozebeke: duo drugsdealers riskeert tot 2 jaar cel

“Hij heeft aan de rand van het leven gestaan en de binnenkant van de gevangenis gezien. Nu wil hij alles achter zich laten.” Een amper 19-jarige knaap uit Evergem was blij dat hij nog kon navertellen hoe hij in Oostrozebeke na een achtervolging een crash in de auto van zijn Antwerpse ‘drugsvriend’ overleefde. Beiden stonden samen voor de correctionele rechtbank

Lees meer »

Waar halen gemeenten hun geld vandaan? En hoe hoog is de belastingdruk in jouw woonplaats? Wij lichten alles door

Lokaal beleid kost de belastingbetaler jaarlijks miljarden. In de laatste rechte lijn naar de gemeenteraadsverkiezingen kijkt Gazet van Antwerpen in de portemonnee van de Antwerpse steden en gemeenten. Waar halen ze hun inkomsten vandaan? Hoeveel gemeentebelasting betaal je concreet? Waar geven ze hun centen aan uit, en hoeveel subsidies krijgen lokale verenigingen? In dit eerste deel nemen we de inkomsten

Lees meer »

Drugsdealers uit Halle krijgen tot 40 maanden cel

Drie twintigers uit Halle zijn door de Brusselse correctionele rechtbank veroordeeld tot effectieve celstraffen van 30 en 40 maanden voor de verkoop van drugs. Een van hen bleef na zijn arrestatie gewoon verder doen met zijn handeltje en dealde verder binnen de gevangenismuren.

Lees meer »

Na zes jaar eindelijk plannen voor leegstaande handelspanden op Markt van Tielt: Immo Francois breidt uit

Vastgoedkantoor Immo Francois heeft plannen onthuld voor de uitbreiding van hun kantoor op de Markt in Tielt. Het gaat om de locatie waar tot 2018 kledingzaak Federico Moda zat. Immo Francois geeft er nu een nieuwe invulling aan. Drie panden worden samengevoegd tot één complex met naast een ruimer, nieuw kantoor op het gelijkvloers ook vijf appartementen.
The post

Lees meer »

Ostend Night Run brengt drieduizend lopers op de been

Zaterdag vond de negende editie van de MetaRelax Ostend Night Run plaats. Een sportieve avondwedstrijd in de badstad die de 3.000 deelnemers op speciale locaties bracht. Dit in een organisatie van Toerisme Oostende en Rotary Oostende Ter Streep.
The post Ostend Night Run brengt drieduizend lopers op de been appeared first on KW.be.

Lees meer »

Hezbollah-leider Nasrallah reageert na aanvallen met communicatietoestellen: “Ongeziene klap voor Hezbollah, maar krijgt ons niet klein”

"Israël heeft alle rode lijnen overschreden". Dat heeft Hassan Nasrallah, de leider van Hezbollah, gezegd in een televisietoespraak waarin hij reageerde op de aanvallen met ontploffende communicatietoestellen in Libanon. Nasrallah noemde de aanvallen "een ongeziene klap, maar die krijgt Hezbollah niet klein". Tijdens de toespraak vonden nieuwe luchtaanvallen plaats op de grens tussen Israël en Libanon.

Lees meer »

Auto knalt aan afrit E403 rechtdoor in vangrails: drie jongeren ongedeerd

Aan de afrit van de E403 in Ardooie is een auto met drie jonge inzittenden donderdagavond gewoon rechtdoor de vangrails aan de overkant van de ringweg in geknald. Het trio klauterde zelf uit de wagen en bleef zo goed als ongedeerd. De 23-jarige chauffeur uit Tielt had te veel gedronken en moest onmiddellijk zijn rijbewijs voor 15 dagen inleveren.

Lees meer »