Brandweer vraagt extra beveiliging bij gezonken superjacht Bayesian: “Wrak zou interessant kunnen zijn voor Rusland en China”

Bayesian, het luxejacht dat in augustus zonk voor de kust van Sicilië, zou wel eens een schat van informatie aan boord kunnen hebben. Duikers van de brandweer vrezen dat buitenlandse mogendheden zoals China en Rusland waterdichte kluizen zouden willen bemachtigen. Ze vroegen extra bewaking, zo meldt CNN. 

Meer krantenkoppen in België

DE GROTE PEILING. Leuven lijkt meer dan ooit ‘Mee met Mo’

Een maand voor de verkiezingen lijken de Leuvenaars meer dan ooit achter burgemeester Mohamed Ridouani (Vooruit) te staan. In geen enkele centrumstad is men meer tevreden over het gevoerde beleid dan in Leuven. We lijken dan ook aan de vooravond te staan van een ruime overwinning voor ‘Mo’. Maar in de achterhoede wordt het voor velen bang afwachten.

Lees meer »

“We krijgen elke dag security”: Vlaamse voetbalfans betalen 3.000 euro om heetste derby ter wereld bij te wonen

35 voetbalgekke Vlamingen hun geluk kan niet op: ze vliegen naar de heetste derby ter wereld: Boca Juniors vs. River Plate in de Argentijnse hoofdstad Buenos Aires. Ze woonden al waanzinnige wedstrijden bij in tientallen landen, maar dit is hun kers op de taart. De organisator van de voetbalreis ging in onderhandeling met de lokale ultra’s om tickets te ‘mogen’

Lees meer »

Pas geopend Bikepark in Zwevegem is liefst 8.000 vierkante meter groot: “Geschikt voor elke biker”

Het bikepark in Sint-Denijs bij Zwevegem werd feestelijk geopend. Het fietsparadijs moest eigenlijk al veel eerder open zijn, maar slecht weer zorgde voor vertraging. Het bikepark is 8.000 vierkante meter groot en biedt voor zowel de beginnende als de gevorderde biker plezier. Meteen werd ook het sportcentrum uitgeroepen tot volksspelencentrum.
The post Pas geopend Bikepark in Zwevegem is liefst

Lees meer »

Oud Radio Rolariusmedewerkers richten productiehuis op

Tijdens de uitzendingen van Radio Vandewalle in juli kwam ook Radio Rolarius weer een dagje in de ether. Dat lokte zoveel reacties uit dat de medewerkers en deejays van toen nu een productiehuis oprichten. “Het moet een online te raadplegen audio-archief worden.”
The post Oud Radio Rolariusmedewerkers richten productiehuis op appeared first on KW.be.

Lees meer »

Zo gevaarlijk is de gevreesde afdaling door ‘het zwarte gat’ van het WK tijdrijden écht: “Ik reed er met dichtgeknepen billen”

Remco Evenepoel noemt het de gevaarlijkste passage van het parcours van het WK tijdrijden in Zwitserland. Alec Segaert vindt het een tricky keuze van de organisatie. Volgens Lotte Kopecky zat zelfs bondscoach Ludwig Willems in de volgwagen met klamme handjes. Hoe gevaarlijk is de afdaling van de Schwabachstrasse echt? Wij namen de proef op de som en gingen de afdaling

Lees meer »

Bobcat Wielsbeke One: “Tandje bijsteken”

Bobcat Wielsbeke One boekte vorig weekend zijn eerste zege van het nog prille seizoen. Mibac Middelkerke werd met een veertiger opzij gezet. Dit weekend komt B-Ballers Diksmuide op bezoek in Sporthal Hernieuwenburg.
The post Bobcat Wielsbeke One: “Tandje bijsteken” appeared first on KW.be.

Lees meer »