Boeing ontslaat topman van ruimtevaartdivisie

18:31 Na problemen met de Starliner-capsule en forse kostenoverschrijdingen op andere projecten werd de ruimtevaart- en defensiechef Ted Colbert aan de deur gezet. 

Meer krantenkoppen in België

Unizo Ledegem viert jubileum: 75 jaar steun voor ondernemers

Op zaterdag 14 september vierde Unizo Ledegem in het Capellehof in Rollegem-Kapelle haar 75ste verjaardag. Een vijftigtal personen genoten er van een uitgebreid feest. “Het is belangrijk dat we de vele ondernemers in de gemeente samenbrengen.”
The post Unizo Ledegem viert jubileum: 75 jaar steun voor ondernemers appeared first on KW.be.

Lees meer »

Uniek in Kortrijk. Women-only cupsalon: “Zo zuiver mogelijk op elke leeftijd”

Valerie Van Luchene (46) uit Deerlijk startte in maart haar praktijk met cupping therapie aan de Brugsesteenweg. “Bij Cupsalon bied ik transformationele cupping, vuurcupping en HIFU behandelingen aan. Hoe beter je in je vel zit, hoe beter de energie stroomt, en dus hoe zonniger het leven wordt.”
The post Uniek in Kortrijk. Women-only cupsalon: “Zo zuiver mogelijk op elke

Lees meer »

Beythem Kerke krijgt een kunstwerk in glas van Cultuur Ambassadeur Joost Caen uit Roeselare

In zaal Beythem Kerke werd vrijdagavond een glaskunstwerk van Cultureel Ambassadeur Joost Caen officieel ingehuldigd. “Ik hoop dat het glasraam met de symbolen van ark en kiem het symbool wordt voor het respect waarmee bezoekers met deze begenadigde plek omgaan.”
The post Beythem Kerke krijgt een kunstwerk in glas van Cultuur Ambassadeur Joost Caen uit Roeselare appeared first on

Lees meer »

Biden ontvangt buitenlandse regeringsleiders op bijzondere plek: bij hem thuis in Delaware

De Amerikaanse president Joe Biden heeft voor zijn waarschijnlijk laatste ontmoeting met buitenlandse regeringsleiders in het kader van de zogenoemde Quad-alliantie gekozen voor een onconventionele locatie. Hij ontving de Japanse premier Fumio Kishida, diens Australische ambtgenoot Anthony Albanese en de Indiase minister-president Narendra Modi zaterdag namelijk in zijn privéwoning in Wilmington, in de Amerikaanse staat Delaware.

Lees meer »

Expert inlichtingendiensten over operatie van Israëlische Mossad: “Ze tillen elektronische oorlogsvoering tot een ongezien hoog niveau”

Explosies van biepers en walkietalkies leverden in Libanon al 37 doden op. Het was de Israëlische geheime dienst Mossad die zorgde voor dit staaltje technologische oorlogsvoering, meent ook expert inlichtingendiensten Kenneth Lasoen (UAntwerpen). “Die zijn overal actief, ook in ons land. Alle middelen zijn volgens hen gerechtvaardigd om het Joodse volk te beschermen.” Vergeet James Bond en wat je al

Lees meer »

108ste Koolskamp Koers brengt volksfeest op de been: “Dit is onze hoogdag”

Vrijdagmiddag vond de jaarlijkse hoogdag in Koolskamp plaats. Het Kampioenschap van Vlaanderen – dat als officieus WK voor sprinters geldt – liet het dorpscentrum van de Ardooise deelgemeente volstromen. Een massa volk genoot van de stralende herfstzon en twaalf passages van het profpeloton. “Hiervoor nemen we met plezier een dag verlof”, klinkt het.
The post 108ste Koolskamp Koers brengt

Lees meer »