Beelden opgedoken van arrestatie Sean ‘Diddy’ Combs: verrast in lobby van hotel

Er zijn beelden opgedoken van de arrestatie van Sean ‘Diddy’ Combs (54) op maandag. Op de beelden, in handen van entertainmentwebsite ‘TMZ’, is te zien hoe Combs in de handboeien wordt geslagen in de lobby van een hotel in New York. 

Meer krantenkoppen in België

Advocaat van dirigent Jos Van Immerseel kondigt “juridische stappen” aan

Jos van Immerseel, de dirigent van het Brugse orkest Anima Eterna die maandag aan de deur werd gezet, heeft de Antwerpse strafpleiter Walter Damen in de arm genomen. De advocaat spreekt van lasterlijke aantijgingen waarvoor juridisch stappen worden ondernomen.
The post Advocaat van dirigent Jos Van Immerseel kondigt “juridische stappen” aan appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Mijn neus raakt verstopt aan rechtse kant van bed”: bizarre discussie zet domper op huwelijksnacht in ‘Blind getrouwd’

Het derde ‘Blind getrouwd’-koppel is een feit. De ogenschijnlijk ijzig kalme Jidse (27) lijkt een uitstekende match voor de goedlachse Jorina (32), die in aanloop naar het programma een behoorlijke gedaanteverwisseling doormaakte. Bij Karlien en een opvallend openhartige Thomas leek het allemaal wat minder vlot te gaan. Inclusief hun eerste huwelijksnacht. “Daar zal ik me dan maar overzetten.”

Lees meer »

Meer winst voor Crelan

De bankengroep Crelan, de op vier na grootste van ons land, heeft de winst in de eerste zes maanden van het jaar zien stijgen. Dat blijkt uit de halfjaarresultaten van de coöperatieve bank.

Lees meer »

“30 seconden buiten bewustzijn” na botsing, de veelbesproken fase rond Burgess en Tolu viert op aparte wijze: alle highlights van speeldag 8

Riant op kop in de Jupiler Pro League: Racing Genk. Het klopte nu ook promovendus Dender en heeft 18 op 18. Tolu – gedeeld topschutter met Heymans – scoorde én vierde opvallend. Liet ook de netten trillen: Daam Foulon. Alleen werd de speler van KV Mechelen daarbij hard geraakt: hij moest noodgedwongen met een draagberrie worden afgevoerd. Volgens coach Besnik

Lees meer »

Akkoord over de geluidschermen langs de E40 in Oostkamp

De gemeente Oostkamp heeft een akkoord bereikt met de Vlaamse overheid en het Agentschap Wegen en Verkeer maar ook met de projectontwikkelaars van de toekomstige wijk De Wastine langs de Fabiolalaan om een geluidsscherm in de omgeving van de Fabiolalaan/Molenstraat te plaatsen.
The post Akkoord over de geluidschermen langs de E40 in Oostkamp appeared first on KW.be.

Lees meer »

Testvaarten aan loskade in de Lovaart in Veurne

Dinsdag kwam er voor het eerst een binnenschip aanmeren aan de loskade in de Lovaart in Veurne. Er werd een testvaart uitgevoerd met een lading zand voor de betoncentrale De Brabandere.
The post Testvaarten aan loskade in de Lovaart in Veurne appeared first on KW.be.

Lees meer »