Astrid en Lorenz, al veertig jaar een hecht koppel in de luwte: “Een prachtig familiemoment”

Prinses Astrid (62) was piepjong toen ze aartshertog Lorenz van Oostenrijk-Este (68) leerde kennen op een zeilboot in Griekenland. Een neef zag er een goede match in. Terecht, want zondag zijn ze 40?jaar getrouwd.

 

Meer krantenkoppen in België

Personeel ISVAG schrijft open brief aan minister om afvalverbrandingsoven in Wilrijk open te houden: “Er is geen beter alternatief”

Het personeel van afvalintercommunale ISVAG vraagt in een open brief aan Vlaams minister van Omgeving Zuhal Demir (N-VA) om zo snel mogelijk een beslissing te nemen over de verbrandingsoven in Wilrijk. Die moet in de nacht van 24 op 25 september sluiten. Volgens het personeel voldoet de oven aan de strengste emissienormen en is haar stikstofuitstoot de laatste jaren met

Lees meer »

Lindsey zag al het geld van haar rekeningen verdwijnen: “Eerst verlies ik mijn man en papa van onze kindjes, en nu dit”

Nog geen jaar nadat Lindsey Steyaert haar man verloor bij ongeval op een vissersschip wordt ze slachtoffer van fraude, die haar tienduizenden euro’s kost. Zondag zag ze alle geld van haar rekeningen verdwijnen. “Ik bood een artikel te koop aan via Marketplace, ik stuurde een QR-code voor de betaling en korte tijd later was mijn geld weg.”

Lees meer »

Straffe beelden: auto speelbal van kolkende rivier in Polen – “In de voorbije uren tien dambreuken in Neder-Oostenrijk”

In de Oostenrijkse deelstaat Neder-Oostenrijk worden de dammen scherp in de gaten gehouden. “We hebben de afgelopen uren tien dambreuken gehad. Die moeten nauwgezet weer hersteld worden”, aldus het hoofd van het crisisteam. Vanuit het Poolse grensdorpje L?dek-Zdró komen intussen beelden die de kracht van het water aantonen. Een auto werd daar meegesleurd door een kolkende rivier en belandde met

Lees meer »

Luxejacht van bijna 1 miljoen euro zinkt na brand

Een luxejacht, aangemeerd in Marina del Rey in Californië, vatte vuur en brandde meer dan twee uur voordat het uiteindelijk zonk. Het is onduidelijk hoe de brand is ontstaan, maar vermoedelijk is de oorzaak te vinden bij het vuurwerk en munitie die aan boord waren opgeslagen.
Het waarde van het jacht, “De Admiraal” , wordt geschat op zo’n 900.000

Lees meer »

Win een interieurcheque van €1.000

Nood aan nieuwe meubels? Of zin om je huis te decoreren met nieuwe items? Doe dan snel onze woonquiz en maak kans op een interieurcheque van Gaverzicht ter waarde van €1.000. Onze redactie stelde een quiz samen aan de hand van de artikels in de KW Vastgoedgidspecial van 19 september. Bekijk de vragen online, zoek …
The post Win

Lees meer »

Delfine Persoon trekt naar Amerika voor wereldtitelkamp tegen Alycia Baumgardner

Delfine Persoon (39) bokst volgende week vrijdag 27 september in de VS tegen Alycia Baumgardner voor de wereldtitel bij de Super Featherweights. “Zeker voor de WBC en WBA, maar mogelijks nog voor alle bonden”, zegt coach Filiep Tampere. “En ze kan winnen, want ondanks haar leeftijd is ze fysiek nog altijd top!”
The post Delfine Persoon trekt naar Amerika

Lees meer »