Advocaten van vrouwen die Al-Fayed betichten ontvangen “meer dan 150 nieuwe vragen”

De advocaten van de vrouwen die Mohamed Al-Fayed beschuldigen van verkrachting en seksueel geweld hebben “meer dan 150 nieuwe vragen” om inlichtingen ontvangen van mogelijke slachtoffers en mensen met bewijzen tegen de vroegere eigenaar van het Londense luxewarenhuis Harrods. Dat hebben ze zaterdag meegedeeld.

 

Meer krantenkoppen in België

Je stuurt aan de lopende band pakketjes terug? Opgepast, je bent een ‘serial returner’ en mogelijk zal daar in de toekomst tegen opgetreden worden

We shoppen steeds meer online, en daarbij gaat de focus zelfs in toenemende mate naar duurzaamheid. Dat betekent echter niet dat we minder pakjes terugsturen. Zowat een vijfde van alle kleding en schoenen gaat gratis retour richting afzender. Becom, de sectorfederatie van de Belgische e-commerce, kijkt daarbij naar een welbepaald deel shoppers. “Een groep ‘serial returners’ is goed voor bijna

Lees meer »

“Het voelt een beetje alsof we op vakantie zijn”: Bert Van Wanseele (62) bottelt binnenkort eerste wijnflessen

Langs de Wakkensesteenweg in Tielt vind je Wijngoed Hoenderveld, het wijndomein van Bert Van Wanseele en zijn echtgenote Hilde Maes. Bert en Hilde vonden in het verbouwen van hun eigen wijnen een nieuwe passie.
The post “Het voelt een beetje alsof we op vakantie zijn”: Bert Van Wanseele (62) bottelt binnenkort eerste wijnflessen appeared first on KW.be.

Lees meer »

Verkiezingsdebat ‘Anzegem kiest’ in de Stringe

De gemeenteraadsverkiezingen van 13 oktober 2024 naderen met rasse schreden. Op woensdag 25 september om 19.30 uur organiseert het bestuur van de Vichtse Dorpsraad in de theaterzaal van CC de Stringe een debat met de zeven politieke partijen die zich kandidaat stellen voor de lokale verkiezingen.
The post Verkiezingsdebat ‘Anzegem kiest’ in de Stringe appeared first on KW.be.

Lees meer »

Sint-Franciscusziekenhuis in Heusden-Zolder lanceert moodboard om patiënten met dementie beter te kunnen verzorgen

Het Sint-Franciscusziekenhuis in Heusden-Zolder werkt sinds kort met moodboards voor patiënten met dementie. Daarop staat persoonlijke informatie die de verzorgers kunnen gebruiken om de ommegang met de patiënt te verbeteren. "Hoe beter je hen leert kennen, hoe sneller je hen rustig krijgt", vertelt Wendy Droogmans, referentieverpleegkundige dementie van het Sint-Franciscusziekenhuis in Heusden-Zolder.

Lees meer »

‘Bad boy for life’ blijkt pijnlijk correct: hoe Diddy veranderde van invloedrijke rapper naar seksueel roofdier

Ooit was hij een van de meest invloedrijke muziekmagnaten, maar nu ziet Sean Combs (54) – beter bekend als Diddy – zijn imperium afbrokkelen. De Amerikaanse rapper werd gearresteerd en wordt aangeklaagd voor onder andere sekshandel en afpersing na maandenlang onderzoek door de FBI. Eerder werd hij ook al door een tiental vrouwen beschuldigd van seksueel misbruik en drogering. Iets

Lees meer »

Oekraïne meldt ruim 20 gewonden bij Russische aanval op Charkiv

In de Oekraïense stad Charkiv zijn meer dan 20 gewonden gevallen, nadat Russische troepen er een flatgebouw beschoten. Dat hebben de provinciegouverneur en de burgemeester bekendgemaakt via Telegram. Bij de gewonden zijn ook 2 tieners en een 8-jarig kind. De Russische defensie meldt intussen dat ze 15 Oekraïense drones hebben neergehaald.

Lees meer »