Zweedse koninklijke familie is in België voor begrafenis

De Zweedse koninklijke familie is incognito in België voor de uitvaart van een familielid. Charlotte de Toledo Sommerlath is vorige week op 88-jarige leeftijd overleden in Eupen en wordt er vandaag begraven. Ze was getrouwd met Ralf (95), de broer van koningin Silvia. 

Meer krantenkoppen in België

“Ook de spelers dragen verantwoordelijkheid bij Anderlecht. Wat komt er van Amuzu, Verschaeren en Dreyer?”

Zet Club Brugge de opmars verder en koppelt Antwerp beter voetbal nu ook aan resultaat, dan blijft Anderlecht ter plaatste trappelen. Het voetbal blijft armtierig en nu kan paars-wit ook in eigen huis niet meer winnen van Westerlo. Onze analist Marc Degryse heeft begrip voor de morrende fans: “Ik vrees als Anderlecht deze week verliest van Genk of Charleroi, dat

Lees meer »

Iran laat Oostenrijkse gevangene vrij

Een Oostenrijker die in Iran om onbekende redenen in de gevangenis zat, is vrijgelaten. Dat meldt Mizan Online, het mediabureau van de rechterlijke macht, en de Oostenrijkse autoriteiten bevestigen het nieuws.

Lees meer »

1.200 werkende asielzoekers betalen voor opvang

Sinds het op 1 juli voor werkende asielzoekers in een opvangcentrum verplicht is geworden om een bijdrage te betalen voor hun opvang, hebben 1.200 asielzoekers dat daadwerkelijk gedaan. Dat meldt staatssecretaris voor Asiel en Migratie Nicole de Moor (CD&V).

Lees meer »

“Israël plaatste explosieven in Hezbollah-biepers gemaakt in Europees bedrijf”: 9 doden en 2.800 gewonden in Libanon

Libanon ontwaakt met een zware kater nadat dinsdag liefst 2.800 mensen gewond raakten en negen doden vielen verspreid in heel het land. Plots ontploften massaal en gelijktijdig duizenden Hezbollah-biepers. De machtige Libanese militie gebruikt die toestellen, waarmee je iemand een bericht of signaal kan sturen, al zeker sinds begin dit jaar op grote schaal. Volgens CNN en ‘The New York

Lees meer »

Jagers aangevallen door zestigtal migranten aan Franse Opaalkust: “We zagen ze schreeuwend op ons afkomen met ijzeren staven. Het was verschrikkelijk”

Het parket van Boulogne heeft een onderzoek geopend na de horror die drie eendenjagers hebben meegemaakt in Tardinghen, aan de Franse Opaalkust, afgelopen weekend. Terwijl ze zich in hun jagershut bevonden, in aanwezigheid van een kind van 3 jaar, werden de jagers geconfronteerd met een zeer gewelddadige aanval van een zestigtal migranten. Die waren woest omdat de Franse politie had

Lees meer »

Snelheidsverlaging op viaduct A10 in Oudenburg om veiligheid te verzekeren

Het Agentschap Wegen en Verkeer voert een snelheidsverlaging in op het viaduct van de A10 in Oudenburg. Vanaf vrijdag 20 september rijden auto’s er maximaal 90 km/u en vrachtwagens maximaal 70 km/u. De snelheidsverlaging is een preventieve maatregel om de veiligheid op het viaduct te verzekeren.
The post Snelheidsverlaging op viaduct A10 in Oudenburg om veiligheid te verzekeren appeared

Lees meer »

Vader van overleden baby uit Avelgem blijft aangehouden

De vader van het jongetje van vier maanden dat maandag overleed door shakenbabysyndroom, blijft aangehouden op verdenking van opzettelijke slagen en verwondingen met de dood tot gevolg. Dat meldt het parket van West-Vlaanderen.
The post Vader van overleden baby uit Avelgem blijft aangehouden appeared first on KW.be.

Lees meer »