“‘Zijn jullie hier alweer’, zei de begrafenisondernemer”: Geert Buyle (57) maakte mee waar Hilde Crevits nu doormoet

“Ik wens Hilde Crevits veel sterkte toe. Ik weet waar ze nu door moet”, zegt Geert Buyle (57) uit Lokeren. Net als de minister verloor hij kort na elkaar enkele dichte familieleden. Hij moest dit jaar afscheid nemen van zowel zijn moeder, vader en twee naasten van zijn vriendin. “Ook wij kregen geen tijd om te rouwen.” 

Meer krantenkoppen in België

ICOSFest haalt Oktoberfeesten naar Ingelmunster: site Roverin wordt gezellige bierstübe

Zaterdag 5 oktober organiseert het Ingelmunsters Comité voor Ontwikkelingssamenwerking in de gebouwen van de voormalige site Roverin ICOSFest, haar eigen versie van de legendarische Oktoberfeesten in Beieren. De ingrediënten? Een trucklading ambiance, een avond vol amusante teamspelletjes, een stevige scheut Oberbayernmusik en uiteraard een schuimende pot gerstenat.
The post ICOSFest haalt Oktoberfeesten naar Ingelmunster: site Roverin wordt gezellige bierstübe

Lees meer »

Koppel brengt gevonden bankkaart niet naar politie, maar doet er enkele aankopen in Roeselaarse stationsbuurt mee: duo riskeert tot tien maanden cel

Een intussen ex-koppel riskeert respectievelijk tien en acht maanden cel omdat ze met een gevonden bankkaart een aantal contactloze aankopen deden in de stationsbuurt van Roeselare. Het slachtoffer verloor zijn portefeuille op 26 september 2022 en merkte daags nadien dat er voor een kleine 200 euro geld van zijn rekening verdwenen was.
The post Koppel brengt gevonden bankkaart niet

Lees meer »

Man raakt gewond bij home invasion in Beringen

In Beringen is een man afgelopen nacht gewond geraakt bij een home invasion. Op het moment van de feiten was hij samen met zijn kinderen thuis. Het was een van die kinderen die gewekt werd door verdacht lawaai. Daarop volgde een confrontatie tussen de daders en de bewoners. De vader werd met verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis. De politie zoekt

Lees meer »

Real Madrid geeft Stuttgart lesje in efficiëntie, heerlijke streep van Debast zet Sporting op weg naar zege tegen Lille

Courtois en co hadden in hun eerste wedstrijd van de Champions League hun handen vol met de Duitse vicekampioen Stuttgart. Toch wisten ze in het slot alsnog de partij naar zich toe te trekken dankzij goals van Rüdiger en Endrick (3-1). Zeno Debast zorgde met een prachtig afstandschot mee voor de 2-0-zege van zijn Sporting Lissabon tegen het Lille van

Lees meer »

Huisarts Tony (62) verdacht van aanranding patiënt: “Ik zei haar: ‘Je maakt het mij heel moeilijk om mijn handen thuis te houden’”

Tony (62), een huisarts uit de buurt van Hasselt, wordt verdacht van de aanranding van een patiënte tijdens een huisbezoek. “Hij ging te werk als een grijpmachine”, getuigt Kim, het 35-jarige slachtoffer. Voor de rechter verdedigde dokter Tony – zonder advocaat – zich op een zeer opvallende manier: “Zonder die chips was ik niet gebleven. Ik vraag me zelfs af

Lees meer »

Mexicaanse hoofdaanvaller Diego González weg bij Knack Volley

Diego González, de Mexicaanse hoofdaanvaller van Knack Volley, revalideert in zijn thuisland van een blessure die hij opgelopen heeft in het tussenseizoen en komt niet meer terug naar Roeselare. Knack Volley is nu op zoek naar een back-up voor Basil Dermaux, die als hoofdaanvaller zal fungeren.
The post Mexicaanse hoofdaanvaller Diego González weg bij Knack Volley appeared first on

Lees meer »

CD&V Beringen maakt kunstwerk van bekladde verkiezingsaffiches

De lokale lijst van CD&V in Beringen heeft ludiek gereageerd op het bekladden van hun verkiezingsaffiches. Geïnspireerd door hun slogan "Vlammen voor Beringen" besloten de leden de bekladde affiches te overschilderen. Burgemeester Vints nodigt de vandalen ook uit voor een gesprek, maar benadrukt dat dit soort gedrag niet thuishoort in de gemeente.

Lees meer »