Vrouw (60) sticht brand bij Melkhuisje, negen automaten uitgebrand: “Alles is weg”

De automaten van het Melkhuisje in Knesselare werden in de nacht van donderdag op vrijdag, iets na 4 uur, in brand gestoken. Het houten huisje en negen automaten zijn volledig uitgebrand. De dader, een 60-jarige vrouw, werd opgepakt door de politie. “Alles is weg.”

 

Meer krantenkoppen in België

Inwoners smaken nieuwe zaterdagmarkt in Krottegem: “ We zijn zeer blij met deze mooie aanwinst”

Het zonnetje en zes marktkramers waren van de partij, maar ook de klanten bleven zaterdagvoormiddag tijdens de eerste marktdag ooit in Krottegem niet achterwege. Het initiatief, dat groeide uit een vraag van de lokale bevolking, valt duidelijk in de smaak bij de inwoners.
The post Inwoners smaken nieuwe zaterdagmarkt in Krottegem: “ We zijn zeer blij met deze mooie

Lees meer »

Brent Gayse pakt medaille op BK voor beloften

Brent Gayse pakte brons op het BK voor beloften op de 400 meter horden. De atleet uit Izegem is aangesloten bij Flac Ieper en liep vorig weekend ook nog de 4 x 400 meter op de Memorial Van Damme.
The post Brent Gayse pakt medaille op BK voor beloften appeared first on KW.be.

Lees meer »

CD&V Anzegem neemt niet deel aan de gemeenteraadsverkiezingen: “Nieuwe start in 2030 met nieuwe mensen en nieuwe kansen”

Voor het eerst sinds oktober 1982 zullen de Anzegemse christendemocraten niet deelnemen aan de gemeenteraadsverkiezingen. “Gedurende die 42 jaar is CD&V Anzegem nagenoeg altijd naar de kiezer getrokken in samenwerking met een politieke partner”, zegt voorzitter CD&V Anzegem Filip Vandemoortele (52). “Dat was een bewuste strategie om de versnippering van partijen in de gemeenteraad te beperken en tegelijkertijd de CD&V-waarden

Lees meer »

Holstra Wevelgem neemt het op tegen Torhout

De dames van Holstra WINGS Wevelgem-Moorsele zijn het seizoen overtuigend begonnen. Met achtereenvolgende zeges tegen BC Oostende en Basket SKT Ieper staat de ploeg van coach Xavier Marescaux foutloos bovenaan het klassement. Dit weekend gaat de oranje-zwarte garde op bezoek bij Torhout Lions.
The post Holstra Wevelgem neemt het op tegen Torhout appeared first on KW.be.

Lees meer »

Decospan Volley Team Menen wint Supercup

Vorig weekend pakte Decospan Volley Team Menen verrassend zijn eerste prijs. Tegen Knack Roeselare werd het 1-3 (27/25, 22/25, 23/25, 18/25). Dit weekend staat de ploeg van toptalent Jasper Verhamme tegenover Volley Haasrode Leuven.
The post Decospan Volley Team Menen wint Supercup appeared first on KW.be.

Lees meer »

Oeps, plots twee kandidaten minder door computerfout: vakantie kost Suzan De Wilde en Michelle Van Impe plekje op kieslijst

De roodgroene lijst LEEF! verliest twee kandidaten na een computerfout. Bij het digitaal invoeren van de lijst werd op een verkeerde knop geduwd. Daardoor moesten alle kandidaten opnieuw gaan tekenen op papier. Twee jonge vrouwelijke kandidaten die op dat moment in het buitenland verbleven, konden dat niet. De partij trekt nu met 23 kandidaten naar de verkiezingen.

Lees meer »

Lindsey zag al het geld van haar rekeningen verdwijnen: “Eerst verlies ik mijn man en papa van onze kindjes, en nu dit”

Nog geen jaar nadat Lindsey Steyaert haar man verloor bij ongeval op een vissersschip wordt ze slachtoffer van fraude, die haar tienduizenden euro’s kost. Zondag zag ze alle geld van haar rekeningen verdwijnen. “Ik bood een artikel te koop aan via Marketplace, ik stuurde een QR-code voor de betaling en korte tijd later was mijn geld weg.”

Lees meer »

Rouwexpert Manu Keirse over drievoudig verlies van Hilde Crevits: “Dit zal ontzettend veel fysieke en mentale inspanningen vragen”

In amper drie weken tijd moet uittredend Vlaams minister Hilde Crevits (CD&V) afscheid nemen van haar beide ouders én schoonvader. Drie zware klappen om op heel korte tijd te verwerken, iets wat volgens Brugs rouwspecialist prof. Manu Keirse zelf voor de meest weerbare mens een haast onmogelijke opdracht is.
The post Rouwexpert Manu Keirse over drievoudig verlies van Hilde

Lees meer »