Van den Bergh herpakt zich nog niet: ook in Boedapest geraakt ‘Dancing Dimi’ niet verder dan de eerste ronde

Het gaat nog niet in stijgende lijn voor Dimitri Van den Bergh. Vorige week sneuvelde onze landgenoot al in de eerste ronde van de World Series of Darts Finals, en ook in Boedapest moest hij al snel opnieuw huiswaarts keren. Hij verloor in de eerste ronde van Andrew Gilding. 

Meer krantenkoppen in België

Kevser-moskee krijgt ongelijk in zaak tegen stad Aalst

De stad Aalst heeft in de zaak tegen de vertegenwoordigers van de Turkse Diyanet moskee gelijk gekregen van de rechtbank van eerste aanleg. Vorig jaar werd de Kevser-moskee door de stad gesloten omdat er bouwovertredingen werden vastgesteld. De moskee vond de sluiting onterecht en eiste daarom een schadevergoeding van 571.000 euro. Eerder dit jaar werd erkenning van de moskee al

Lees meer »

Officiële opening kloosterkerk Zusters Redemptoristinnen

Woensdag 18 september knipte burgemeester Dirk De fauw zichtbaar trots in de binnentuin naast de voormalige kerk van de Zusters Redemptoristinnen in de Katelijnestraat het traditionele lint door. De herbestemming van het gebouw is onderdeel van een lange termijnplanning om de Stedelijke Academie te centraliseren.
The post Officiële opening kloosterkerk Zusters Redemptoristinnen appeared first on KW.be.

Lees meer »

Dit weekend kermis in Varsenare

Dit weekend viert Varsenare kermis. Verschillende organisaties bieden elk een evenement aan, zodat de optelsom toch wel een leuk weekendevenement wordt voor de deelgemeente.
The post Dit weekend kermis in Varsenare appeared first on KW.be.

Lees meer »

Kom op tegen Kanker: “Vier op tien kankers zijn vermijdbaar”

Preventie en een gezonde levensstijl kunnen een verschil maken in de strijd tegen kanker. Vier op de tien kankergevallen zijn immers vermijdbaar. Dat zegt Kom op tegen Kanker dinsdag. De organisatie daagt daarom de Vlamingen uit om vorm te geven aan De Nieuwe Levensgenieter, een initiatief dat kadert binnen kankerpreventie.

Lees meer »