Uitbaters parenclub Maaseik blijven aangehouden op verdenking van moord op 57-jarige Maaseikenaar

De 2 uitbaters van de Maaseikse parenclub 7 Sins aan de Herenlaakweg blijven aangehouden op verdenking van moord. Dat heeft de raadkamer beslist. De 2 worden verdacht van de moord op de 57-jarige man uit Neeroeteren. Het slachtoffer bezocht geregeld de parenclub, maar vermoedelijk werd hij vorige week vrijdag met geweld om het leven gebracht. 

Meer krantenkoppen in België

Van Aert, op krukken, trots op ‘unieke’ verlenging van contract: “In Vuelta laten zien dat ik nog hoog niveau kan halen”

Een unieke contractverlenging in de vorm van een overeenkomst ‘voor eeuwige duur’ zorgt dan toch nog voor een mooi einde van het seizoen voor Wout Van Aert. Op krukken maakte hij vandaag zijn opwachting als gezicht voor een campagne rond veilig fietsen. En Van Aert, die zondag op trein drie gestapt is, is hoopvol voor de toekomst. “In de Vuelta

Lees meer »

Rik De Mil herleeft in het Zwarte Land en doet ook Charleroi herleven: “Luisteren is het moeilijkste wat er is voor een coach”

Opgestaan uit de doden: Sporting Charleroi. Met dank aan Rik De Mil (43), die zelf herleeft nadat Westerlo hem een halfjaar terug in de nasleep van die salonremise ineens bij het huisvuil zette. “In het voetbal heb je weinig vrienden, zeggen ze, maar ik heb mogen ondervinden dat veel mensen me appreciëren omwille van wie ik ben.”

Lees meer »

Evento viert 5-jarig bestaan met verjaardagsweekend: “Nieuwe snoepwand moet nieuwe klanten lokken”

Evento, de zaak van Evelien Kimpe aan de Roeselaarsestraat in hartje Moorslede, bestaat vijf jaar. Die verjaardag laat Evelien niet zomaar passeren. Op 27 en 28 september organiseert ze een feestweekend waarin klanten ook de nieuwe snoepwand kunnen ontdekken.
The post Evento viert 5-jarig bestaan met verjaardagsweekend: “Nieuwe snoepwand moet nieuwe klanten lokken” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Dam in zuidwesten van Polen stroomt over: “Laatste kans om te evacueren” – Storm Boris eist vijf levens in Roemenië, bergwandelaar in Oostenrijk bedolven door lawine

In verschillende landen in Centraal-Europa houden inwoners hun hart vast voor cycloon Boris. In enkele dagen tijd valt ongeveer net zoveel regen als gemiddeld in vier maanden. Tienduizenden huishoudens zitten zonder stroom en verschillende dorpen zijn al geëvacueerd. In Roemenië zijn zeker vijf mensen omgekomen en Polen, Slowakije, Hongarije, Oostenrijk en Duitsland bereiden zich voor op het hoge water. Volg

Lees meer »

Chris (67) is nieuwe uitbater van openbare toiletten op de Burg: “Niemand wil dat nog doen… terwijl iedereen wel naar het toilet moet”

De 67-jarige Chris Quicke is sinds kort de nieuwe uitbater van de openbare toiletten op de binnenkoer van het Administriatief Centrum ’t Brugse Vrije op de Burg.
The post Chris (67) is nieuwe uitbater van openbare toiletten op de Burg: “Niemand wil dat nog doen… terwijl iedereen wel naar het toilet moet” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Italië in de ban van Caso Open Arms

19:17 Het Openbaar Ministerie in Italië eist zes jaar cel voor minister Matteo Salvini, die in 2019 een schip met migranten wekenlang de toegang tot een veilige haven weigerde. Vrijdag komt het proces in ee…

Lees meer »

Een op de tien Belgen blijft werken na pensioen

Bijna 40 procent van de 50- tot 74-jarigen in België ontvangt een rustpensioen. Bijna een op de tien van hen is blijven werken na de eerste ontvangst van een rustpensioen en de daaropvolgende zes maanden, zo blijkt maandag uit een bevraging van Statbel, het Belgische statistiekbureau, bij bijna 14.000 mensen in 2023.

Lees meer »