Thaise vrouw gered nadat ze bijna twee uur lang met python vecht

Een Thaise zestiger heeft bijna twee uur lang gevochten met een slang, nadat het dier haar aanviel terwijl ze de afwas aan het doen was. Dat melden lokale media.

 

Meer krantenkoppen in België

Twee knieprothesen houden Roland (73) niet tegen om halve marathon te lopen: “Niet om te pronken met mijn prestatie, wel om ervan te genieten”

Nu zondag staat in Ieper de 24ste In Flanders Fields Marathon op het programma. Voor het eerst kan naast de 42 km ook een halve marathon gelopen worden. Een opvallende deelnemer is Roland Outtier, die na twee knieoperaties dan toch opnieuw de loopschoenen aantrok. “Het vergde een ijzeren discipline om te doen wat de dokters vroegen, maar het is gelukt.”

Lees meer »

Echtgenoot Hans D. (78) stuurt vandaag zijn kat naar reconstructie in moordzaak Annie De Poortere: “Mij ga je daar niet zien”

Na bijna dertig jaar hopen de nabestaanden en speurders eindelijk antwoorden te vinden in de moordzaak rond Annie De Poortere, vandaag vindt er een reconstructie plaats over die fatale zaterdag in 1994. Want hoe kwam Annie om het leven en waarom zijn de hulpdiensten niet gebeld? We spraken met dé persoon die de antwoorden weet, Annies echtgenoot Hans D. (78).

Lees meer »

Perfecte start voor scorende Ronaldo onder nieuwe coach, maar wat betekent het opvallende gebaar richting zijn zoon?

Ook onder nieuwe Al Nassr-coach Stefano Pioli doet Cristiano Ronaldo (39) wat hij het beste kan: scoren. De Portugese ster effende vrijdagavond het pad voor een 0-3-zege in de topper tegen Al-Ettifaq. Ronaldo viel ook op met de viering van zijn doelpunt, waarbij hij een gebaar maakte richting zijn oudste zoon in de tribunes. Maar wat betekende het?

Lees meer »

Bestuurders lappen massaal verbod om vanop Centrumbrug over de Korenmarkt te rijden aan hun laars (maar er staat een camera…)

Sinds woensdag is de Centrumbrug weer helemaal open voor het verkeer, inclusief de speciaal voor de hulpdiensten gereserveerde rijstrook. Daar mag geen ander verkeer over, maar dat lappen de bestuurders massaal aan hun laars. “Maar er staat een camera en die werkt”, zegt schepen Caroline Maertens. “Er zijn overigens meer dan voldoende verkeersborden die duidelijk maken dat je er niet

Lees meer »

Cycloon Boris eist mensenlevens

Het hele weekend heeft de cycloon Boris regen uitgestort boven Centraal- en Oost-Europa, met urenlange stortbuien, dambreuken en kolkende water­massa’s in onder meer Oostenrijk, Tsjechië, Roemenië en Polen tot gevolg.

Lees meer »

Dag na bieperaanval opnieuw negen doden en 300 gewonden in Libanon – Israël kondigt “nieuwe fase” van oorlog aan

Op verschillende plaatsen in de Libanon zijn woensdagnamiddag opnieuw explosies gehoord. Volgens ooggetuigen zijn deze keer walkietalkies ontploft, daarbij zijn volgens de Libanese autoriteiten 300 gewonden en negen doden gevallen. Gisteren raakten zeker 2.800 mensen gewond en vielen er twaalf doden verspreid in heel het land toen plots massaal en gelijktijdig duizenden Hezbollah-biepers ontploften. De machtige Libanese militie gebruikt die

Lees meer »