Residentie Huis aan Zee wordt heel even Droomfabriek

Na vorig jaar Tien Om Te Zien eenmalig terug naar Blankenberge te halen, bracht Residentie Huis aan Zee nu zijn eigen versie van De Droomfabriek. De bewoners konden via een gele briefkaart hun dromen doorgeven.

“Een van die dromen hebben we ook ingestuurd voor de echte Droomfabriek. Dat was de droom van onze bewoner Jean-Pierre, omdat die het meeste tot de verbeelding sprak. Jean-Pierre zou graag eens highfiven met een pinguïn”, glimlacht directeur Rebekka Steyaert, die voor de gelegenheid in de rol van presentatrice Gloria Monserez kroop. Bertie Dermul, hoofd Bewonerszorg, was voor één keer Bart Peeters.

Het duo praatte de show vakkundig aan elkaar, de bewoners met een droom kregen allemaal een Droomfabriek-beertje. “Mijn droom is dat er hier eindelijk eens wat meer seventies muziek zou worden gespeeld. Dalida, Humperdinck… We horen dat hier veel te weinig”, zegt de 88-jarige Edward. Het animatieteam van de residentie beloofde met de wensen aan de slag te zullen gaan.

The post Residentie Huis aan Zee wordt heel even Droomfabriek is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Bewoners Residentie De Pauw feestelijk bijeen

De bewoners van residentie De Pauw aan de ‘s Gravenwinkelstraat zijn voor het derde jaar voor een gezellig feest bijeengekomen. Dat gebeurde in restaurant De Beiaard op de Markt, waar allen van een aperitief en een lekker etentje genoten. De residentie De Pauw werd samen met de naastliggende residentie Parkzicht gebouwd door de promotoren Blomme
The post Bewoners Residentie

Lees meer »

Liesbeth (39), Jaspis (36) en Bjorn (47) ontdekten pas als volwassenen dat ze hoogbegaafd zijn: “Mijn ouders vonden me een betweter”

“Leidinggevenden vinden het doorgaans heel vervelend dat ik slimmer ben dan zij.” Zowel op de werkvloer als in de aula’s gemakkelijker als je hoogbegaafd bent? Niet per se, zo getuigen Liesbeth (39), Jaspis (36), en Bjorn (47) die pas als volwassene het label ‘hoogbegaafd’ opgeplakt kregen. “Ik heb jarenlang aangemodderd en voelde me vreselijk dom.”

Lees meer »

Dodentol cycloon Boris loopt op tot 18 en einde nog niet in zicht

Aardverschuivingen, overstromingen, stroomuitval, grote evacuaties, tientallen vermisten en zeker achttien dodelijke slachtoffers. Dat is tot nu toe de zware balans van cycloon Boris die over Centraal- en Oost-Europa raast. In de zwaarst getroffen regio regent het intussen minder, stroomafwaarts wordt gevreesd voor meer overstromingen. “Al dat water moet ergens naartoe.”

Lees meer »

Oktoberfest van start met aangescherpte veiligheidsmaatregelen

In Duitsland begint zaterdag het jaarlijkse Oktoberfest, een van de grootste volksfeesten ter wereld. Ieder jaar komen miljoenen mensen af op de grote biertenten in München, maar dit keer moeten zij rekening houden met extra veiligheidsmaatregelen. De autoriteiten hebben naar aanleiding van de aanslag in Solingen aangekondigd strenger te controleren bij de ingangen.

Lees meer »

Club NXT delft het onderspit met 2-0 tegen Deinze

Deinze heeft zondag op de vijfde speeldag in de Challenger Pro League een zakelijke zege geboekt tegen de beloften van Club Brugge. De Oost-Vlamingen haalden het met 2-0.
The post Club NXT delft het onderspit met 2-0 tegen Deinze appeared first on KW.be.

Lees meer »