Recensie | ‘A New Kind of Wilderness’, als puur genot verandert in intense rouw

17:07 Een Noors gezin heeft beslist een onafhankelijk leven te leiden in de natuur, maar is na een trieste gebeurtenis verplicht alles te herzien. De documentaire ‘A New Kind of Wilderness’ puurt een teder … 

Meer krantenkoppen in België

PZ Grensleie verhuist onthaal in Menen door… schimmel: “Willen onderzoeken of het gevaarlijk is”

Het onthaal en de burelen voor afspraken van het politiecommissariaat in Menen verhuist voor onbepaalde duur naar het kantoor in Wevelgem. De reden is opmerkelijk. Een schimmel tiert welig in het hoofdgebouw. “Willen onderzoeken of het gevaarlijk is”
The post PZ Grensleie verhuist onthaal in Menen door… schimmel: “Willen onderzoeken of het gevaarlijk is” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Feestweekend voor Chiro Ruiselede

De Chiro van Ruiselede, onder de leiding van Nelleke Wittewrongel en Jasper Maenhout, heeft een drukke agenda voor de boeg. Kern van alle activiteiten wordt het driedaags feestweekend van vrijdag 20 tot zondag 22 september met een quiz, de streekbieravond, de barbecue en speelstad.
The post Feestweekend voor Chiro Ruiselede appeared first on KW.be.

Lees meer »

Ooit zelf Trump-fan en nu in de ban van oorlog in Oekraïne: wat weten we al over verdachte van mogelijke moordpoging op Trump?

Ryan Wesley Routh, zo heet de man die volgens Amerikaanse media gearresteerd is na een nieuwe vermoedelijke moordpoging op Republikeins president Donald Trump. De 58-jarige Routh, ooit een Trump-stemmer, sprak zich op sociale media de laatste jaren sterk uit tegen de voormalige president en hamerde op voor steun aan Oekraïne. Dit weten we al over hem.

Lees meer »

Syriër die in Mannekensvere opgepakt werd blijft aangehouden voor mensensmokkel met bootjes

De Brugse raadkamer heeft de aanhouding van een 28-jarige Syriër met een maand verlengd op verdenking van mensensmokkel met bootjes. Dat bevestigt het parket van West-Vlaanderen, afdeling Brugge. De verdachte liep tegen de lamp toen hij een controle op de E40 in Mannekensvere probeerde te ontwijken.
The post Syriër die in Mannekensvere opgepakt werd blijft aangehouden voor mensensmokkel met

Lees meer »

“Men schrikt ervan hoe mooi Kortrijk is geworden”: Kortrijk verder ontharden of even op de pauzeknop duwen?

“De stad is een stuk groener geworden, dat kan niemand ontkennen”, klinkt het bij Ruth Vandenberghe. De lijsttrekker van Team Burgemeester Stadslijst voor Kortrijk is trots op het Groeningepark, het Sint-Michielsplein, de Leietuin, de Vlasakker enzovoort. Maar waar kan een volgende bestuursploeg verder ontharden en tegen welke kost?
The post “Men schrikt ervan hoe mooi Kortrijk is geworden”: Kortrijk

Lees meer »

LIVE OEKRAÏNE. Dode en tientallen gewonden in Charkiv door Russische luchtaanval

Een vrouw werd gedood en tientallen mensen raakten gewond bij een Russische luchtaanval op de Oost-Oekraïense stad Charkiv. Dat maakten de autoriteiten zondagavond laat bekend. De Russische ex-president Medvedev dreigt ondertussen om Kiev te toveren in “gigantische gesmolten plek” als westerse langeafstandswapens worden ingezet om Rusland aan te vallen. Rusland en Oekraïne hebben na onderhandelingen wel elk 103 gevangenen aan

Lees meer »

Getuigen schetsen weinig fraai beeld van man achter Titan: “Hij crashte al eerder met duikboot en gooide controller naar hoofd andere piloot”

Getuigen hebben tijdens de hoorzitting over de ramp met de onderzeeër Titan een weinig fraai beeld geschetst van Stockton Rush, de oprichter en grote baas van OceanGate, het bedrijf achter de Titan. Hij wordt omschreven als “arrogant”, “ongeduldig” en “iemand die het niet al te nauw nam met de veiligheid”. Dat bleek onder meer uit een hallucinant verhaal dat een

Lees meer »

Welk profiel heeft Anderlecht nodig? En zijn er gevolgen voor Fredberg? Degryse bespreekt dé hamvragen in zoektocht naar nieuwe coach

Nu Brian Riemer niet langer coach is van Anderlecht, liggen er wel wat hamvragen op tafel. Kwesties die onze analist Marc Degryse uitvoerig bespreekt. Naar welk profiel moet het bestuur op zoek? Aan welke namen denkt Degryse daarbij, of zouden net geen goeie match zijn? En wat zijn de gevolgen voor CEO Sports Jesper Fredberg, die toch veel invloed leek

Lees meer »