Ongeloof wanneer eerste afvaller zich ontmaskert: herbeleef de start van nieuw seizoen ‘The Masked Singer’

De kop is eraf, en één masker ook. TV-kijkend Vlaanderen maakte vanavond kennis met zes van de veertien nieuwe figuurtjes van ‘The Masked Singer’ in de eerste aflevering van het vierde seizoen. Maar meteen moest er al afscheid genomen worden van één masked singer: Mister Withlove was op koers naar de exit met zijn performance van ‘Copacabana’, ook al was die schattig. Opgelet: hieronder lees je spoilers! 

Meer krantenkoppen in België

Real Madrid geeft Stuttgart lesje in efficiëntie, heerlijke streep van Debast zet Sporting op weg naar zege tegen Lille

Courtois en co hadden in hun eerste wedstrijd van de Champions League hun handen vol met de Duitse vicekampioen Stuttgart. Toch wisten ze in het slot alsnog de partij naar zich toe te trekken dankzij goals van Rüdiger en Endrick (3-1). Zeno Debast zorgde met een prachtig afstandschot mee voor de 2-0-zege van zijn Sporting Lissabon tegen het Lille van

Lees meer »

#iedereenwestvlaming

Ontdek onze dagelijkse meme op de Facebookpagina van de Krant van West-Vlaanderen.
The post #iedereenwestvlaming appeared first on KW.be.

Lees meer »

X opnieuw ontoegankelijk in Brazilië

Het sociaal netwerk X heeft het platform opnieuw ontoegankelijk gemaakt voor zijn gebruikers in Brazilië. Daarmee voegt het bedrijf van Elon Musk zich naar een vonnis van het Braziliaanse Hooggerechtshof. Dat legde een boete van 5 miljoen réais (omgerekend 820.000 euro) per dag op als X de vorige maand opgelegde blokkade niet respecteert.

Lees meer »