Nergens zonder weg in Mater

20:31 Verdwalend in eigen land kijkt Rik Van Puymbroeck naar wat verwondert en soms overdondert. 

Meer krantenkoppen in België

Vrouw (77) is valse bankmedewerksters van 19 en 20 jaar te slim af, parket waarschuwt voor toename aantal meldingen: “Ze mikken op de oudere, meest kwetsbare generatie”

Een 77-jarige vrouw uit Merelbeke werd eind augustus het slachtoffer van zogezegde bankmedewerkers die geld wegsluisden van haar rekening. Het parket waarschuwt dat ze de laatste tijd enorm veel dergelijke dossiers zien waarbij vooral oudere mensen geviseerd worden. Tegelijk brengt het ook goed nieuws. De politie kon in dit geval de twee daders opsporen en arresteren. De twee verblijven momenteel

Lees meer »

Wim Feys ziet Koolskamp Koerse vanuit volgwagen VolkerWessels: “We willen ons graag tonen”

Het ziet ernaar uit dat het Kampioenschap van Vlaanderen in Koolskamp op een koninklijke sprint uitdraait. Tim Merlier, Jonathan Milan, Dylan Groenewegen, Arnaud Démare, Jordi Meeus, Pascal Ackermann en Gerben Thijssen staan op de voorlopige deelnemerslijst van vrijdag 20 september.
The post Wim Feys ziet Koolskamp Koerse vanuit volgwagen VolkerWessels: “We willen ons graag tonen” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Woonzorgcentrum Sint-Carolus maakte radio om de actieweek rond dementie in de kijker te zetten

Elk jaar doet woonzorgcentrum Sint-Carolus mee aan de actieweek rond dementie. “We organiseren verschillende acties voor en met bewoners met en zonder dementie, familie en mantelzorgers. Zo maken we radio met Radio Carola in de kapel, een mooie rustige ruimte”, zegt beleidsmedewerker Lieke D’hondt.
The post Woonzorgcentrum Sint-Carolus maakte radio om de actieweek rond dementie in de kijker te

Lees meer »

Ward Vergote reageert op feit dat hij geen kandidaat mag zijn voor verkiezingen: “Heel teleurgesteld, vooral door de manier waarop ik buiten spel gezet werd”

Gewezen burgemeester Ward Vergote zal op de lijst van Visie voor de gemeenteraadsverkiezingen van zondag 13 oktober in Moorslede niet worden vervangen nu hij geen kandidaat mag zijn. Het hoofdbureau nam die beslissing donderdag. Vrijdagnamiddag reageerde Ward Vergote tijdens een Facebook Live.
The post Ward Vergote reageert op feit dat hij geen kandidaat mag zijn voor verkiezingen: “Heel teleurgesteld,

Lees meer »

Walter Van de Velde betreurt moeilijke onderhandelingen rond ‘Lili en Marleen’: “Geldkwestie tussen producent en VTM”

Het stormt onder de mansarde van café De Lichttoren. Dertig jaar nadat ‘Lili en Marleen’ het levenslicht zag op VTM – en vijf jaar na de laatste heruitzending – lijkt de reeks vast te zitten in een loopgravenoorlog. Een centen- én prestigekwestie, zo blijkt. “Aanvankelijk twijfelden de zenderbazen of dit in hun programmatie paste.”

Lees meer »

Vernieuwde winkelwandelgebied werd feestelijk geopend op Grote Kring

“In 1974 werd het winkelwandelgebied geopend, we vieren dus een gouden jubileum in een groen jasje”, zegt burgemeester Vincent Van Quickenborne op 20 september tijdens de feestelijke opening. 850 m² beton maakte plaats voor bomen, planten en speelzones. Met het principe van slow shopping wil de stad het winkelwandelgebied nog aantrekkelijker maken.
The post Vernieuwde winkelwandelgebied werd feestelijk geopend

Lees meer »