‘Magnus mocht sexy en cheap zijn, een verademing’

17:30 Als technolegende CJ Bolland en dEUS-zanger Tom Barman samen iets doen, verkoopt dat vanzelf, dacht de platenfirma 20 jaar geleden. Toch viel het Magnus-debuut ‘The Body Gave You Everything’ tussen de… 

Meer krantenkoppen in België

Reniël held van Rotterdam na overmeesteren messentrekker bij Erasmusbrug: “Ik heb hem een paar tikjes gegeven”

De 32-jarige personal trainer Reniël Renato David Litecia is de held van Rotterdam nadat hij donderdagavond een messentrekker wist te overmeesteren aan de voet van de Rotterdamse Erasmusbrug. Een man is overleden en een andere persoon raakte zwaargewond. Reniël gebruikte een squatstok die hij in twee stukken brak om de steker bewusteloos te slaan. Dit vertelde hij aan De Telegraaf.

Lees meer »

Na smeekbede van fans: VTM zendt ‘De Pfaffs’ dan toch opnieuw uit vanaf 30 september

Dat ‘De Pfaffs’ niet langer volledig beschikbaar waren op VTM GO, zorgde online voor flink wat ophef. Begin deze zomer verdwenen bijna alle seizoenen van het streamingplatform, wat tot grote teleurstelling van de fans leidde. Deze teleurstelling is VTM niet ontgaan, en daarom komen ze nu met een tegemoetkoming: ‘De Pfaffs’ worden vanaf 30 september opnieuw uitgezonden op VTM2.

Lees meer »

Barsten in stadslijst na ophef over bericht van Bernard Van Isacker op sociale media: “Maar geen sprake van racisme”

In volle verkiezingsstrijd ontstaat ophef over berichten van Team Ieper-kandidaat Bernard Van Isacker op sociale media. “Niks te maken met racisme”, verdedigt de N-VA’er zich. “Dit mag zich niet herhalen”, waarschuwt CD&V.
The post Barsten in stadslijst na ophef over bericht van Bernard Van Isacker op sociale media: “Maar geen sprake van racisme” appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Chinees bedrijf hackt wereldwijd 260.000 routers en creëert gigantisch botnet”

Chinese hackers hebben meer dan 260.000 met internet verbonden apparaten, voornamelijk routers, gehackt om een gigantisch botnet te creëren. Dat melden de autoriteiten van verschillende landen woensdag. Een botnet is een netwerk van geïnfecteerde apparaten, bekend als bots, die door de hackers kunnen worden gebruikt om cyberaanvallen uit te voeren, zonder dat de eigenaar van de apparaten er weet van

Lees meer »

David Beckham maakt grappige intrede in populaire voetbalshow en heeft voor presentatrice uniek cadeau

Met Thierry Henry, Jamie Carragher en Micah Richards beschikt het Amerikaanse CBS Sports tijdens ‘Champions League Today’ – een voetbalshow waarvan de clips geregeld viraal gaan – al over aardig wat gerenommeerde analisten. Daar komt nu ook David Beckham (49) bij. De Engelse ex-speler nam zijn collega’s meteen te grazen en had ook een mooi cadeau in huis voor de

Lees meer »

Pas geopend Bikepark in Zwevegem is liefst 8.000 vierkante meter groot: “Geschikt voor elke biker”

Het bikepark in Sint-Denijs bij Zwevegem werd feestelijk geopend. Het fietsparadijs moest eigenlijk al veel eerder open zijn, maar slecht weer zorgde voor vertraging. Het bikepark is 8.000 vierkante meter groot en biedt voor zowel de beginnende als de gevorderde biker plezier. Meteen werd ook het sportcentrum uitgeroepen tot volksspelencentrum.
The post Pas geopend Bikepark in Zwevegem is liefst

Lees meer »

Na zinderende première is ‘Grease’ weer helemaal thé word!

Afgelopen zondag raasde de nieuw, frisse versie van de hitmusical ‘Grease’ als een gesmeerde bliksem door Stadsschouwburg Antwerpen. Het publiek ging uit z’n dak en beloonde de supersonische cast, met o.a. Tinne Oltmans (Sandy), Danny Dorland (Danny), Ruth Beeckmans (Miss Lynch) en Lauren De Ruyck (Rizzo), na afloop met een welverdiende, uitzinnige staande ovatie.
The post Na zinderende première

Lees meer »