LIVE. Waarom komt de politie Giraf ophalen voor een verhoor? Volg hier ‘The Masked Singer’

Vanavond barst ‘The Masked Singer’-gekte weer helemaal los, met in totaal 14 nieuwe gemaskerde bekendheden die hun échte identiteit zo lang mogelijk verborgen willen houden. De eerste zes figuren trappen het vierde seizoen met héél veel goesting af: Giraf, Mister Withlove, Medusa, Tik & Tok, Zeeduivel en Boom. Jens Dendoncker (34) mag voor de tweede keer de show hosten. Speur jij mee? 

Meer krantenkoppen in België

Hezbollah-leider noemt aanvallen met biepers “een oorlogsverklaring” : “De Israëlische vijand heeft alle rode lijnen overschreden”

Na de massale ontploffing van duizenden Hezbollah-biepers dinsdag, ontploften woensdag ook plots tal van walkietalkies in Libanon, met nieuwe doden en gewonden tot gevolg. Het totaal aantal doden in het land is nu opgelopen tot 37, het aantal gewonden tot liefst 3.539. De leider van Hezbollah, Hassan Nasrallah zegt dat de “Israëlische vijand alle rode lijnen heeft overschreden” met de

Lees meer »

Jelle Cleymans viert 40ste verjaardag met concert met alle hits van ‘Spring’: “Geen reünie, maar met muzikale helden”

Jelle Cleymans viert volgend jaar zijn veertigste verjaardag en hij wil deze mijlpaal op een speciale manier markeren. Voor de gelegenheid duikt hij terug in zijn eigen repertoire en brengt hij de hits van ‘Spring’ opnieuw tot leven. “Met ‘Cleymans zingt ‘Spring’ sta ik op 14 mei 2025 in de AB in Brussel”, zegt hij enthousiast op MNM.

Lees meer »

Véronique De Kock liet haar benen verzekeren: “Ik mocht zelfs niet skiën”

Het is een veelvoorkomende praktijk in Hollywood: beroemdheden die bepaalde lichaamsdelen laten verzekeren voor een som geld. Denk daarbij maar Jennifer Lopez die haar derrière voor 28 miljoen dollar liet verzekeren. Maar blijkbaar kan het ook bij ons in Vlaanderen: Véronique De Kock verklapte in ‘De tafel van Gert’ dat ze een verzekering nam op haar benen. De ex-Miss België

Lees meer »

Koppel riskeert monsterboete van maar liefst 528.000 euro voor het onderbrengen van gastarbeiders in ongeschikte kamers: “Nooite onze bedoeling”

Een bouwbedrijf uit Kortemark riskeert een monsterboete van maar liefst 528.000 euro omdat de zaakvoerders gastarbeiders onderbrachten in kamers die daar niet voor geschikt waren. Het koppel achter het bedrijf was zich naar eigen zeggen van geen kwaad bewust. “Het was nooit onze bedoeling om mensen in ongeschikte panden onder te brengen.”
The post Koppel riskeert monsterboete van maar

Lees meer »

Sheriff schiet rechter dood in Kentucky

Sheriff Shawn Stines, het hoofd van de lokale politie in het Amerikaanse Letcher County in de staat Kentucky, is donderdag gearresteerd voor de moord op een rechter. De lokale gemeenschap reageert geschokt. “Er is veel te veel geweld in deze wereld.”

Lees meer »

Kinderen plantten een jaar geleden berm vol nieuwe boompjes, nu is alles weggemaaid: “Het was een ongelukje”

De gemeentediensten van de gemeente Pepingen zijn iets te enthousiast begonnen met het maaien van de berm in de Kareelstraat in deelgemeente Bellingen. Alle plantgoed dat de kinderen van het buurtschooltje Spring in ’t Veld in de lente vorig jaar hadden aangeplant om de holle weg te herstellen, bleek tot op de grond mee afgemaaid. “Een ongelukje”, zegt de gemeente.

Lees meer »

Cycloon Boris zorgt óók voor plezier, zo getuigt dit Vlaamse gezin in Oostenrijk: “In zeven jaar nog nooit meegemaakt”

Boris zorgt voor ellende alom in Oostenrijk, Duitsland en Tsjechië, maar ook voor plezier. In Mühlbach am Hochkönig, een dorp in het Oostenrijkse Salzburger Land, gingen Bart Van Hombeek (39) en zijn zoon Marcel (5) vandaag gewoon snowboarden. “Er lag op sommige plekken een meter sneeuw. En vorige week zaten we nog in onze t-shirt in de tuin.”

Lees meer »

Kitten staat plots op menu van tijgers wanneer het in hun verblijf valt, maar dat is buiten personeel van zoo gerekend

In de Johor Zoo in Maleisië beleefden bezoekers en medewerkers begin deze maand een spannend moment. Twee tijgers omsingelden een kitten dat in hun verblijf was gevallen en dreigden het hulpeloze diertje op te eten. Het jonge katje moest muisstil in een goot blijven zitten, terwijl omstaanders de roofdieren probeerden verdrijven. Het personeel slaagde er uiteindelijk in om de tijgers

Lees meer »

Mensenrechtenchef VN ziet in bieperaanval mogelijk oorlogsmisdrijf – Hezbollah bevestigt dood commandant na Israëlische ‘precisieaanval’

De Libanese buitenlandminister heeft Israël een “schurkenstaat” genoemd tijdens zijn toespraak in de VN-Veiligheidsraad. Die kwam bijeen na een reeks aanvallen op Hezbollah-doelen in Libanon. Ook vrijdag voerde Israël een luchtaanval uit op een gebouw in Beiroet. Daarbij werd het doelwit, Hezbollah-commandant Ibrahim Aqil, gedood. Hezbollah bevestigt zijn dood en noemt hem “een van onze grote leiders”. Volgens de Libanese

Lees meer »