LIVE. Volg hier ‘The Masked Singer’. “Wat een rockbitch”: speurders proberen te raden wie Zeeduivel is

Vanavond barst ‘The Masked Singer’-gekte weer helemaal los, met in totaal 14 nieuwe gemaskerde bekendheden die hun échte identiteit zo lang mogelijk verborgen willen houden. De eerste zes figuren trappen het vierde seizoen met héél veel goesting af: Giraf, Mister Withlove, Medusa, Tik & Tok, Zeeduivel en Boom. Jens Dendoncker (34) mag voor de tweede keer de show hosten. Speur jij mee? 

Meer krantenkoppen in België

Eline (13) na amper drie jaar al op EK jeugdschaken in Praag

Een schaakbord dat ze van haar oma kreeg als kerstcadeau bracht Eline Defour (13) op het Europees kampioenschap jeugdschaken in Praag. “Mijn papa leerde mij de spelregels aan, daarna had ik vrijwel meteen de schaakmicrobe te pakken.”
The post Eline (13) na amper drie jaar al op EK jeugdschaken in Praag appeared first on KW.be.

Lees meer »

Kristof Michiels, de man achter de documentaire over Arno Hintjens: “Ik vond het te pijnlijk om de beelden te gebruiken van zijn aftakeling”

Als DJ 4T4 draait hij beats en plaatjes aan elkaar, als regisseur maakt Kristof Michiels met ‘Rock’n’roll godverdomme’ een Arno-eerbetoon dat aanvoelt als een visuele mixtape en een liefdesverklaring aan een vaderfiguur die te vroeg stierf. In ‘De Morgen’ heeft Kristof het over hoe de docu precies tot stand kwam, de reacties van Arno’s omgeving en zijn laatste gesprek met

Lees meer »

Brugse bartender Matthis (23) scoort op prestigieuze cocktailwedstrijd tussen internationale toppers: “Ik kreeg koude rillingen toen ik de kans kreeg”

Hij ademt hospitality en zijn grote passie? Dat is de cocktailwereld. De Brugse bartender van Bar Ran kreeg dan ook rillingen over zijn hele lichaam toen hij de kans kreeg om deel te nemen aan een prestigieuze, internationale cocktailwedstrijd als vertegenwoordiger van de Benelux. “Het was een ongelofelijke ervaring”, glundert Matthis Verhaeghe (23), die tussen internationale kleppers als derde eindigde.<br

Lees meer »

Meer winst voor Crelan

De bankengroep Crelan, de op vier na grootste van ons land, heeft de winst in de eerste zes maanden van het jaar zien stijgen. Dat blijkt uit de halfjaarresultaten van de coöperatieve bank.

Lees meer »

Astrid Lafaut (22) geniet nog steeds na van titel als nieuwe Miss West-Vlaanderen: “Ik ben ontwaakt als een prinses”

Zaterdagavond werd Astrid Lafaut in het Plopsa Theater verkozen tot Miss West-Vlaanderen, tijdens de provinciale finales van Miss België. Zo blijft dit kroontje voor het tweede jaar op rij in De Panne. “Dit is een letterlijke bekroning voor al mijn inspanningen”, glundert ze.
The post Astrid Lafaut (22) geniet nog steeds na van titel als nieuwe Miss West-Vlaanderen: “Ik

Lees meer »

Harelbeke bestrijdt overlast op Broekplein met identiteitscontroles

In Harelbeke zal de politie de indentiteit mogen controleren van wie op het Broekplein komt. Sinds deze zomer al zijn daar veel klachten van overlast, vooral door groepjes jongeren. De controles moeten de politie toelaten om snel en gericht in te grijpen. Ook op de Markt, het Stadspark en andere plekken waar overlast is, mag de politie controles uitvoeren.

Lees meer »