LIVE. “Niet het plan om grote revolutie door te voeren”: wat heeft David Hubert te zeggen op persconferentie als interimcoach van Anderlecht?

Nu Brian Riemer niet langer coach is bij Anderlecht, neemt David Hubert tijdelijk over. Hij moet meteen vol aan de bak, want Anderlecht treft dit weekend met Charleroi een ploeg in vorm. Volg al het nieuws in aanloop naar die match hier! 

Meer krantenkoppen in België

Torhoutse kinderboerderij krijgt nieuw, inclusief speelplein

De Torhoutse gemeenteraad heeft groen licht gegeven voor het volledig vernieuwen van het speelplein op de stedelijke kinderboerderij. De geraamde kostprijs is niet gering: ruim 183.000 euro.
The post Torhoutse kinderboerderij krijgt nieuw, inclusief speelplein appeared first on KW.be.

Lees meer »

Hezbollah-apparatuur bevatte al springstof voor aankomst in Libanon

De biepers, walkietalkies en andere communicatieapparatuur van Hezbollah-leden bevatten al springstof voor ze aankwamen in Libanon. Dat is een van de conclusies van een eerste onderzoek door de Libanese autoriteiten, blijkt donderdag uit een brief van de Libanese vertegenwoordiging bij de Verenigde Naties. De ontploffingen werden uitgelokt door “het sturen van e-mails naar het toestel”, stellen de Libanezen.

Lees meer »

Primeurs Achiel is al 95 jaar gevestigde waarde in Oostende en is nu Handelaar van het jaar: “Opa zei altijd: eerst dienen, dan verdienen!”

Primeurs Achiel, al vier generaties lang een gevestigde waarde in Oostende, won maandagavond een Oostende Award als Handelaar van het jaar. Al 95 jaar houden ze het hoofd boven water, ondanks de druk van de grootwarenhuizen die kleine zelfstandigen alsmaar meer wegdrukt. “Managers van grootwarenhuizen hebben vak een andere denkwijze en dat onderscheidt ons daarvan”, zegt Igor Luypaert (33).

Lees meer »

Amerikaanse leerkracht doet inspiratie op bij St.-Paulusschool

Francesca Stark, leerkracht aan de Driscoll basisschool in Brookline in Massachusetts in de Verenigde Staten, bezocht twee Kortrijkse scholen om inspiratie op te doen rond educatieve toepassingen die kinderen betrekken bij ecologie en biodiversiteit. De eerste school was de Sint-Paulusschool, die al diverse Europese prijzen won met hun project ‘Klimaatspeelplaats’.
The post Amerikaanse leerkracht doet inspiratie op bij St.-Paulusschool

Lees meer »

REO Speedwagon stopt na vijftig jaar door “onoverkomelijke verschillen”

De legendarische rockband REO Speedwagon heeft aangekondigd na vijftig jaar te stoppen met optreden vanwege “onoverkomelijke verschillen” tussen zanger Kevin Cronin en bassist Bruce Hall. Dit maakte de groep bekend via sociale media. De geplande concertreeks in de VS zal nog wel worden afgemaakt, maar aan het einde van het jaar gooit de band de handdoek in de ring.

Lees meer »

Franse supermarktmedewerkers vinden 40 kilogram cocaïne tussen levering bananen

Woensdag was niet zomaar een werkdag voor de medewerkers van de supermarktketen Grand Frais in het Franse dorp Beaune. Tijdens het uitladen van een bananentransport stuitten ze op minstens 10 kilogram cocaïne. Dat bevestigde het parket van Dijon op vrijdag. Ook in drie andere filialen van de supermarktketen werden pakketten cocaïne aangetroffen, waardoor het totaal vermoedelijk op 40 kilogram uitkomt.

Lees meer »

“John Terra zal mij geen tweede keer breken”: Kim Kay reageert in emotionele brief op beweringen van haar ontdekker

“Ik zou graag één keer reageren, in mijn eigen woorden.” Kim Kay (46) is enorm geschrokken van de voor haar kwetsende woorden van haar ontdekker, John Terra. “Ik had nooit een probleem met haar, zij had een probleem met zichzelf”, zei Terra onder andere. De met medische problemen geplaagde zangeres wil nu de puntjes op de i zetten met een

Lees meer »