KIJK. Zo ziet het vernieuwde VTM NIEUWS eruit: “Toptechnologie om de kijker beter te gidsen”

“Welkom ook bij dit vernieuwde VTM NIEUWS. We zijn er voor u, dat weet u, en we zijn er voortaan ook in een vernieuwde studio, uitgerust met toptechnologie. We willen het nieuws nog visueler brengen, want we willen u nog meer en nog beter gidsen door het nieuws van de dag”. Het was anker Birgit Herteleer (34) die de spits mocht afbijten vanmiddag en de kijker laten kennismaken met de nieuwe look van VTM NIEUWS. 

Meer krantenkoppen in België

Jong Keukengeweld bij LOS: “Blij met wat we tot nu toe bereikt hebben”

Het restaurant LOS vlakbij het Kasteel van Wijnendale aan de Oostendestraat bestaat begin oktober een jaar. Daar hoort een verjaardagscadeau bij, en wat voor eentje! LOS werd geselecteerd voor het project Jong Keukengeweld van Horeca Vlaanderen.
The post Jong Keukengeweld bij LOS: “Blij met wat we tot nu toe bereikt hebben” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Slagerij Gerrit’s Ambacht stopt

Gerrit Haertjens (37) stopt op 30 september na 12 jaar met zijn slagerij en traiteurzaak Gerrit’s Ambacht in de Dorpsstraat in Sint-Michiels. “Ik heb steeds meer werk als cateraar op verplaatsing, zeker nu we actief zijn bij het voetbal in Oostende, en moest een keuze maken”, zegt Gerrit.
The post Slagerij Gerrit’s Ambacht stopt appeared first on KW.be.

Lees meer »

KIJK. Shakira stormt van podium af, nadat fans onder haar rok proberen te filmen

Wat een leuke avond moest worden voor Shakira, eindigde in mineur. De zangeres stelde haar nieuwste single ‘Solerta’ voor in de nachtclub LIV in Miami. Ze danste op het podium met een brede glimlach, tot ze opmerkte dat enkele feestvierders onder haar jurk probeerden te filmen. Shakira maakte meteen duidelijk dat hun gedrag ongepast was, maar daar gaven de personen

Lees meer »

Donald Trump: “Ik haat Taylor Swift”

De Republikeinse presidentskandidaat Donald Trump heeft zijn afkeer voor zangeres Taylor Swift duidelijk laten merken. De voormalige Amerikaanse president schreef zondag in een bericht op Truth Social in hoofdletters “Ik haat Taylor Swift”, zonder verdere uitleg of context.

Lees meer »

Derde garageverkoop op de Bosmolens op 6 oktober

De afgelopen twee jaar organiseerde Curieus Izegem een garageverkoop op de Bosmolens, maar dit jaar zouden ze dat niet meer doen. Christine Witdouck maakte gebruik van sociaal netwerk Hoplr om helpende handen te zoeken én te vinden. Op zondag 6 oktober hopen ze veel deelnemers en bezoekers te zien.
The post Derde garageverkoop op de Bosmolens op 6 oktober

Lees meer »

Na zes jaar eindelijk plannen voor leegstaande handelspanden op Markt van Tielt: Immo Francois breidt uit

Vastgoedkantoor Immo Francois heeft plannen onthuld voor de uitbreiding van hun kantoor op de Markt in Tielt. Het gaat om de locatie waar tot 2018 kledingzaak Federico Moda zat. Immo Francois geeft er nu een nieuwe invulling aan. Drie panden worden samengevoegd tot één complex met naast een ruimer, nieuw kantoor op het gelijkvloers ook vijf appartementen.
The post

Lees meer »

Brazilië neemt miljoenen in beslag van bedrijven Elon Musk

In Brazilië heeft een rechter van het Hooggerechtshof de overdracht bevolen van ruim 3 miljoen dollar van rekeningen van bedrijven van X-topman Elon Musk naar de Braziliaanse overheid. Het geld staat geblokkeerd op rekeningen van sociaalnetwerkbedrijf X en satellietbedrijf Starlink.

Lees meer »

Wie maakt de beste balletjes in tomatensaus? Stad Roeselare en Piet Huysentruyt op zoek naar de Smaakmaker #VANRSL

Van vrijdag 1 tot en met zondag 10 november staat Roeselare, de hoofdstad van de Vallei van de Voeding, volledig in het teken van de Week van de Smaak. Gedurende tien dagen kunnen inwoners en bezoekers zich laten onderdompelen in een programma boordevol smakelijke activiteiten, georganiseerd door de Stad Roeselare in samenwerking met diverse partners. Van exclusieve workshops en proeverijen

Lees meer »

Zondag gaat Ronde van Lara officieel van start: “Met dank aan de gemeenten die hun medewerking verlenen!”

Komende zondag 22 september wordt in hartje Nokere de permanente fietsroute Ronde van Lara officieel geopend. De schilderachtige route loopt door Anzegem, Avelgem, Kruisem, Wortegem-Petegem, Maarkedal en Oudenaarde. “We hebben ons met de familie erbij neergelegd dat de gemeente Kluisbergen weigert de route op haar grondgebied te laten passeren” stelt Pieter Demeulemeester, de vader van de vorig jaar overleden driejarige

Lees meer »

“Rusthuisfacturen werden plots niet meer betaald”: Oostendse poetsvrouw ontkent dat ze hoogbejaarde vrouw 42.000 euro lichter maakte

Een 53-jarige vrouw uit Oostende ontkent voor de Brugse strafrechtbank met klem dat ze misbruik maakte van het vertrouwen van een hoogbejaarde vrouw. Volgens het gerecht gaf S.B. bijna 42.000 euro uit met de bankkaart van het – intussen overleden – slachtoffer, bij wie zij destijds als poetsvrouw aan de slag was.
The post “Rusthuisfacturen werden plots niet meer

Lees meer »

Dan toch verkiezingen in Spiere-Helkijn met oprichting éénmanslijst van Luc Pollet: “Ik wil dat de democratie blijft”

Even leek het dat er maar één partij zou zijn bij de komende gemeenteraadsverkiezingen op 13 oktober 2024, maar lastminute heeft dierenarts Luc Pollet een lijst neergelegd, Horizon 8587.
The post Dan toch verkiezingen in Spiere-Helkijn met oprichting éénmanslijst van Luc Pollet: “Ik wil dat de democratie blijft” appeared first on KW.be.

Lees meer »