KIJK. Jens Dendoncker verduidelijkt voor het eerst waarom Karen Damen niet meer meespeurt in ‘The Masked Singer’

Vanavond is het eindelijk zover: het nieuwe seizoen van ‘The Masked Singer’ begint. In de aflevering maken we kennis met Giraf, Boom, Mister Withlove, Medusa, Tik & Tok en Zeeduivel, die voor het eerst hun echte stem aan de jury en het publiek laten horen. Reporter Jarne mocht enkele maanden geleden die allereerste opname bijwonen. Hij sprak er met de gloednieuwe speurders Aaron Blommaert (22) en Elisabeth Lucie Baeten (33). En hij voelde presentator Jens Dendoncker (34) aan de tand over ‘het ontslag’ van speurneus Karen Damen (49). Ontdek het allemaal in deze HLN Showbits. 

Meer krantenkoppen in België

Kledingzaak Nicky M. in Brugge viert 25-jarig bestaan: “Zullen ons ook de komende jaren met passie inzetten voor onze klanten”

De kledingzaak voor dames en heren Nicky M. aan de Vlamingstraat viert haar 25-jarige bestaan. “Sinds onze oprichting in 1999 hebben we ons met passie ingezet om onze klanten te voorzien van hoogwaardige mode en een mooie winkelervaring”, zegt Nicky Moerman, die de zaak runt met haar partner Frederik Coffyn.
The post Kledingzaak Nicky M. in Brugge viert 25-jarig

Lees meer »

AED-toestel voor school en buurt

Een deel van de opbrengst van een evenement dat vorig schooljaar georganiseerd werd door de werkgroep Andreas popt werd gebruikt om een AED-toestel aan te kopen en te plaatsen aan de sportzaal van de school Sint-Andreas Brugge. Het toestel is strategisch geplaatst aan de zijde van het openbaar domein, zodat ook de buurtbewoners er in
The post AED-toestel voor

Lees meer »

Acht maanden cel voor man (46) uit Ingelmunster nadat hij vriendin bedreigt met mes: “Korter lontje sinds hersenbloeding”

Een 46-jarige man uit Ingelmunster krijgt acht maanden cel met uitstel omdat hij zijn vriendin bedreigde met een mes tijdens een uit de hand gelopen ruzie. Een andere vrouw greep het mes bij het lemmet vast om de man tegen te houden.
The post Acht maanden cel voor man (46) uit Ingelmunster nadat hij vriendin bedreigt met mes: “Korter

Lees meer »

CEO van Delhaize belooft pittige onderhandelingen met producenten: “De prijzen van deze producten moeten zakken”

Anderhalf jaar nadat de storm rond de zelfstandige overnames van 128 Delhaizes is losgebarsten, spreekt CEO Xavier Piesvaux (57) voor het eerst. Over de omzetcijfers en ontslagen, maar ook over wat er voor jou als consument zal veranderen. “Een aantal producten zal volgend jaar goedkoper worden.” Aan HLN legt hij uit om welke producten het gaat, en hoe hij dat

Lees meer »

Koppel brengt gevonden bankkaart niet naar politie, maar doet er enkele aankopen in Roeselaarse stationsbuurt mee: duo riskeert tot tien maanden cel

Een intussen ex-koppel riskeert respectievelijk tien en acht maanden cel omdat ze met een gevonden bankkaart een aantal contactloze aankopen deden in de stationsbuurt van Roeselare. Het slachtoffer verloor zijn portefeuille op 26 september 2022 en merkte daags nadien dat er voor een kleine 200 euro geld van zijn rekening verdwenen was.
The post Koppel brengt gevonden bankkaart niet

Lees meer »

Jelle Cleymans viert 40ste verjaardag met concert met alle hits van ‘Spring’: “Geen reünie, maar met muzikale helden”

Jelle Cleymans viert volgend jaar zijn veertigste verjaardag en hij wil deze mijlpaal op een speciale manier markeren. Voor de gelegenheid duikt hij terug in zijn eigen repertoire en brengt hij de hits van ‘Spring’ opnieuw tot leven. “Met ‘Cleymans zingt ‘Spring’ sta ik op 14 mei 2025 in de AB in Brussel”, zegt hij enthousiast op MNM.

Lees meer »

Primeurs Achiel is al 95 jaar gevestigde waarde in Oostende en is nu Handelaar van het jaar: “Opa zei altijd: eerst dienen, dan verdienen!”

Primeurs Achiel, al vier generaties lang een gevestigde waarde in Oostende, won maandagavond een Oostende Award als Handelaar van het jaar. Al 95 jaar houden ze het hoofd boven water, ondanks de druk van de grootwarenhuizen die kleine zelfstandigen alsmaar meer wegdrukt. “Managers van grootwarenhuizen hebben vak een andere denkwijze en dat onderscheidt ons daarvan”, zegt Igor Luypaert (33).

Lees meer »

Vaccinatiecampagne tegen corona neemt valse start: vaccins niet op tijd bij huisartsen en apotheken

De nieuwe vaccinatiecampagne tegen corona zal een valse start nemen. Normaal gezien zouden kwetsbare mensen vanaf maandag in heel Vlaanderen terecht moeten kunnen bij hun huisarts of apotheker voor een coronaprik, maar op verscheidene plaatsen zijn de vaccins nog niet geleverd. De firma Movianto, die instaat voor de distributie, kan het grote aantal bestellingen niet volgen.

Lees meer »

Wzc Sint-Godelieve krijgt een nieuw zadeldak

Deze maand wordt hard gewerkt aan het dak van woonzorgcentrum Sint-Godelieve in de Sint-Jans-Gasthuisstraat. “Concreet wordt het bestaande zadeldak zo goed als volledig vernieuwd”, geeft campusdirecteur Ilse Vandenbroucke mee. Zo worden overbodige schouwen weggenomen en worden de goten vernieuwd. Er komt een nieuw onderdak, isolatie en nieuwe dakpannen.
The post Wzc Sint-Godelieve krijgt een nieuw zadeldak appeared first on

Lees meer »

Post Title

Er hangt een 74-jarige man uit Waregem een boete van 8.000 euro boven het hoofd omdat hij een twintigtal beschermde vogels hield in zijn volière. Volgens zijn advocaat ving hij die niet zelf, maar nam hij die over van zijn overleden schoonbroer. “Het is een raadsel waarom mijn cliënt hiervoor gedagvaard werd.”
The post appeared first on KW.be.

Lees meer »

Littler en Van Gerwen, die gesteund werd door heel zijn gezin, stoten door – Ontdek het programma van vandaag

Titelverdediger Michael van Gerwen heeft zich geplaatst voor de kwartfinale van de World Series of Darts Finals in Amsterdam. Zondagmiddag kijkt de Nederlander wereldkampioen Luke Humphries in de ogen. Die andere thuisspeler, Raymond van Barneveld, moest zijn meerdere erkennen in Luke Littler. Ook Rob Cross en Michael Smith verzekerden zich van een plekje op de laatste dag.

Lees meer »