IN BEELD – Wondermooie melodieën tijdens show- en dansnamiddag in De Kleine Prins in Kruiseke

Landhuis De Kleine Prins, Oude Beselarestraat 311 in Kruiseke (Wervik) ademde weer één en al sfeer en gezelligheid uit tijdens de driedaagse show- en dansnamiddag met gastheer Jan Wuytens, de collega’s Michael Lanzo en huismuzikant Chris Capoen.

Na een heerlijk middagmaal was het tijd om te genieten van topartiesten. De polonaise bleef niet lang uit, de kelen werden gesmeerd en het hart werd vervuld van wondermooie melodieën. Volgende maand is Wim Leys te gast in De Kleine Prins en dit op maandag 21, dinsdag 22 en woensdag 23 oktober. (PADI/foto’s Paulette)

Info: 0486 54 49 98 – www.janwuytensmusic.be

The post IN BEELD – Wondermooie melodieën tijdens show- en dansnamiddag in De Kleine Prins in Kruiseke is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

De Ketelaere en invaller Trossard spelen geen hoofdrol: Atalanta en Arsenal delen de punten na slappe pot

Een weinig opwindende wedstrijd met een logische uitslag (0-0). Atalanta en Arsenal kwamen niet tot scoren op de openingsspeeldag van de Champions League. Gunners-doelman Raya stopte kort na de rust een penalty én een rebound van Retegui. De Ketelaere kon zijn stempel niet drukken, Trossard evenmin in zijn halfuur als invaller. Alle doelpunten en hoogtepunten bekijkt u exclusief bij HLN!

Lees meer »

Diamant voor Hugo en Liliane

Hugo Morlion (85) en Liliane Schotte (87) werden in het Izegemse stadhuis ontvangen naar aanleiding van het diamanten huwelijksjubileum.
The post Diamant voor Hugo en Liliane appeared first on KW.be.

Lees meer »

Houthi’s eisen raketaanval vanuit Jemen op: “Ruim twee miljoen zionisten moesten naar schuilkelders vluchten”

De Houthi’s uit Jemen hebben de verantwoordelijkheid opgeëist voor een raketaanval op Israël. “Een ballistische raket werd afgevuurd op een positie van het Israëlische leger. Meer dan twee miljoen zionisten moesten naar de schuilkelders vluchten, voor het eerst in de geschiedenis”, aldus een woordvoerder. Volg alle ontwikkelingen over de oorlog in deze liveblog.

Lees meer »

“Hoop dat Coenen beseft dat hij met m’n leven speelde”: motorcrosser Liam Everts over akelige crash en “verschrikkelijke uren nadien”

Liam Everts (20) is weer in het land. De motorcrosser kwam zwaar ten val op het circuit in Shanghai na een manoeuvre van een andere landgenoot Lucas Coenen en brak daarbij een nekwervel. Even was hij alle gevoel kwijt, gelukkig viel de schade achteraf – gezien de omstandigheden – mee. “Die eerste uren waren verschrikkelijk.”

Lees meer »

KIJK. Na Taylor Swift en Billie Eilish: ook deze Hollywoodsterren steunen Kamala Harris openlijk

Na Taylor Swift en Billie Eilish spreken nu ook tal van andere Hollywoodsterren publiekelijk hun steun uit voor de Amerikaanse presidentskandidaat Kamala Harris. Dit gebeurt tijdens een twee uur durend interview van Harris met Oprah Winfrey. Zo is Meryl Streep ervan overtuigd dat Harris in november zal winnen, en plant Chris Rock al een bezoek met zijn dochter om haar

Lees meer »

Man die doodgeschoten werd in Dendermonde, had vermoedelijk een psychose: wat is dat?

De man die door de politie in Dendermonde doodgeschoten is, zou een psychose gehad hebben. "Dat is een situatie van complete overspoeling waarbij patiënten binnenkomende prikkels niet meer kunnen verwerken en de realiteit anders gaan interpreteren", zegt psychiater Kirsten Catthoor. Een heftige ervaring die ook risico’s kan inhouden voor de patiënt en de omgeving. "Betere samenwerking tussen de geestelijke gezondheidszorg

Lees meer »

Dominique Pelicot spreekt voor het eerst in verkrachtingszaak: “Ik leerde het van een verpleger op het internet die ook zijn vrouw verdoofde en verkrachtte”

Wie is de man die zijn vrouw 10 jaar lang liet verkrachten? In Avignon kreeg Dominique Pelicot voor het eerst zelf een stem. “Ik was een egoïst en ik heb niet nagedacht. Daar schaam ik me voor. Ik hou nog steeds van ‘mijn vrouw’”, getuigde hij urenlang. De schuld steekt hij op zijn jeugd en de verslavende lokroep van het

Lees meer »

Gevarieerd kermisprogramma op en rond Lindeplein: Danceformatie Sylver headliner op Barrio Tilo

In het weekend van 20 tot 22 september heeft de zesde editie van Barrio Tilo plaats op en rond het Lindeplein in Sijsele. Er is opnieuw een gevarieerd kermisprogramma met modeshow, een varkentje aan ’t spit én danceformatie Sylver als grote headliner op zaterdagavond.
The post Gevarieerd kermisprogramma op en rond Lindeplein: Danceformatie Sylver headliner op Barrio Tilo appeared

Lees meer »

Israëlische luchtmacht treft “100 doelen” op twee uur tijd: “Een van hevigste aanvallen op Libanon sinds start van oorlog”

De Israëlische luchtmacht heeft op een tweetal uur tijd zowat 100 doelwitten in het zuiden van buurland Libanon aangetroffen. De doelwitten omvatten onder meer lanceerinstallaties en andere militaire infrastructuur, meldt het Israëlische leger. Het was al de tweede reeks Israëlische luchtaanvallen op Libanon donderdag, na een eerdere golf halverwege de namiddag. Het gaat om een van de hevigste aanvallen op

Lees meer »

Amerika-expert na tweede moordpoging op Trump: “Hij heeft vijanden die het op zijn leven hebben gemunt, daar kunnen z’n marketeers mee aan de slag”

Negen weken nadat een 20-jarige man tijdens een campagnebijeenkomst een mislukte moordaanslag op oud-president Donald Trump pleegde, werd een 58-jarige gewapende man aangehouden die de golfspelende Trump nabij zijn huis in Florida in het vizier nam. Wat betekent dit voor Trumps kansen om het Witte Huis te heroveren? Expert Amerikaanse politiek Herman Matthijs (VUB): “Zijn campagneteam zal dit zeker uitspelen.”

Lees meer »