#iedereenwestvlaming

‘Strapdag’ vandaag, dus laten we de auto thuis en gaan we te voet of met de fiets naar school of werk. En dan stel je, zoals Max hier, wel eens vast dat dat aangenamere is.

Ontdek onze dagelijkse meme op de Facebookpagina van de Krant van West-Vlaanderen.

The post #iedereenwestvlaming is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Iraanse hackers boden gestolen info over Trump aan Bidens team aan: “Dit is échte buitenlandse verkiezingsinmenging”

Iraanse “kwaadwillige cyberagenten” hebben eind juni en begin juli het campagneteam van de Amerikaanse president Joe Biden, toen nog de Democratische presidentskandidaat, ongevraagd informatie aangeboden die ze hadden ontvreemd van Bidens rivaal Donald Trump. Dat hebben de Amerikaanse inlichtingendiensten woensdag (plaatselijke tijd) gezegd.

Lees meer »

Italië in de ban van Caso Open Arms

19:17 Het Openbaar Ministerie in Italië eist zes jaar cel voor minister Matteo Salvini, die in 2019 een schip met migranten wekenlang de toegang tot een veilige haven weigerde. Vrijdag komt het proces in ee…

Lees meer »

Lydie en Rita zwaaien na bijna halve eeuw af bij Wiegwijs: “Als 15-jarige kwam ik er al met mijn broer op consultatie”

Twee belangrijke vrijwilligers in het consultatiecentrum van Wiegwijs, voorheen Kind en Gezin, namen onlangs afscheid en werden in de bloemetjes gezet. Lydie Bracke en Rita Decaesstecker hebben er beiden een lange carrière opzitten, maar kiezen ervoor om het wat rustiger aan te doen.
The post Lydie en Rita zwaaien na bijna halve eeuw af bij Wiegwijs: “Als 15-jarige kwam

Lees meer »

Fietser komt om het leven bij ongeval in Kontich

Bij een verkeersongeval in Kontich is afgelopen nacht een fietser om het leven gekomen. De man werd aangereden door een auto en overleed ter plaatse. De bestuurder van de wagen was volgens de eerste vaststellingen van de politie niet onder invloed.

Lees meer »

Vrouw die geruchten verspreidde over migranten die katten en honden opeten in Springfield: “Het was niet de bedoeling”

De vrouw uit Springfield, Ohio, die op sociale media bericht had over Haïtiaanse immigranten die huisdieren van de lokale bevolking stelen en opeten – wat Donald Trump in zijn debat tegen Kamala Harris gebruikte – zegt spijt te hebben van dat bericht. “Het ontplofte gewoon en werd iets dat niet mijn bedoeling was”, vertelde ze aan NBC News.

Lees meer »

CD&V Beringen maakt kunstwerk van bekladde verkiezingsaffiches

De lokale lijst van CD&V in Beringen heeft ludiek gereageerd op het bekladden van hun verkiezingsaffiches. Geïnspireerd door hun slogan "Vlammen voor Beringen" besloten de leden de bekladde affiches te overschilderen. Burgemeester Vints nodigt de vandalen ook uit voor een gesprek, maar benadrukt dat dit soort gedrag niet thuishoort in de gemeente.

Lees meer »