Iedereen ergert zich aan ‘Woohoo-games’, maar Nationale Loterij bijt van zich af

De Nationale Loterij en topman Jannie Haek moeten zich voor de correctionele rechtbank verantwoorden voor de Woohoo-games. Die online spelletjes liggen al langer onder vuur omdat ze nauwelijks te onderscheiden zijn van andere vergunning­plichtige vormen van kansspelen.

 

Meer krantenkoppen in België

Onbekend werk van Mozart ontdekt

In Leipzig is nieuw werk ontdekt van de wereldberoemde componist. De twaalf minuten muziek werden ontdekt tijdens onderzoek naar een nieuwe muziekcatalogus over het werk van de componist.

Lees meer »

Roeland Raes (90) trekt kandidatuur Vlaams Belang-lijst in Aalter in na commotie

Roeland Raes trekt zich terug van zijn positie op de lijst van Vlaams Belang voor de gemeenteraadsverkiezingen in Aalter. De 90-jarige Raes werd in 2010 veroordeeld wegens het minimaliseren van de Holocaust. Hij uitte zijn twijfels over de echtheid van het dagboek van Anne Frank en over de omvang en systematiek van de Holocaust tijdens de Tweede Wereldoorlog. Volgens Raes

Lees meer »

“Uitstel verstrenging lage-emissiezone is geen communautaire zaak”, David Leisterh (MR) vindt dat beslissing in Brussel al veel eerder genomen had moeten worden

De Brusselse Franstalige formateur David Leisterh (MR) ontkent met klem dat de Franstalige partijen in de mogelijke Brusselse regering de Nederlandstalige Brusselaars monddood maken. Hij haalt aan dat het Franstalige voorstel om de verstrenging van de lage-emissiezone met 2 jaar uit te stellen ook gedragen wordt door verschillende Nederlandstalige partijen.

Lees meer »

#iedereenwestvlaming

De wagen wat vaker laten staan, da’s niet altijd een goed idee.
The post #iedereenwestvlaming appeared first on KW.be.

Lees meer »

Wij spraken met echtgenoot Hans D. (78), die vandaag zijn kat stuurt naar reconstructie in moordzaak Annie De Poortere: “Mij ga je daar niet zien”

Na bijna dertig jaar hopen de nabestaanden en speurders eindelijk antwoorden te vinden in de moordzaak rond Annie De Poortere, vandaag vindt er een reconstructie plaats over die fatale zaterdag in 1994. Want hoe kwam Annie om het leven en waarom zijn de hulpdiensten niet gebeld? We spraken met dé persoon die de antwoorden weet, Annies echtgenoot Hans D. (78).

Lees meer »