Hij was maar een half uur binnen in de parenclub van Siri C. (33) en Erik I. (51) en zat van kop tot teen onder het bloed. Maar waarom moest Bert H. (53) dood?

Waarom moest Maaseikenaar Bert H. (57) dood? Het is een vraag waar zelfs de speurders momenteel geen antwoord op hebben. Erik I. (51) en Siri C. (33), de twee uitbaters van parenclub 7 Sins die verdacht worden van moord, legden geen bekentenissen af en de onderzoeksresultaten uit Nederland laten op zich wachten. Wel zijn er aanwijzingen dat Bert H. gruwelijk werd vermoord in de parenclub zélf. Het slachtoffer was er slechts een half uur binnen. 

Meer krantenkoppen in België

EXCLUSIEF. “Na 40 jaar doe je me nog steeds blozen”: thuis bij prins Astrid en prins Lorenz, nog even verliefd als op hun huwelijk

Prinses Astrid (62) en prins Lorenz (68) vieren zondag hun veertigste huwelijksverjaardag en daarom mocht onze royalty-expert bij hen thuis mee op de sofa schuiven voor een exclusief dubbelgesprek. Samen bladeren ze door het trouwalbum, vertellen ze hoe ze hun jubileum vieren en hoe de koosnaampjes die hun kleinkinderen hen geven een hartverwarmende knipoog zijn naar Albert en Paola. “Op

Lees meer »

Vlaamse asielen vangen recordaantal dieren op

De 182 erkende Vlaamse dierenasielen hebben vorig jaar een recordaantal van 49.377 dieren opgevangen. Dat meldt Vlaams minister van Dierenwelzijn Ben Weyts (N-VA). Tegelijk was er ook een recordaantal adopties: 35.627 dieren kregen een nieuwe eigenaar.

Lees meer »

FBI waarschuwt: “Chinees bedrijf hackt wereldwijd 260.000 routers en creëert gigantisch botnet”

Chinese hackers hebben meer dan 260.000 met internet verbonden apparaten, voornamelijk routers, gehackt om een gigantisch botnet te creëren. Dat melden de autoriteiten van verschillende landen woensdag. Een botnet is een netwerk van geïnfecteerde apparaten, bekend als bots, die door de hackers kunnen worden gebruikt om cyberaanvallen uit te voeren, zonder dat de eigenaar van de apparaten er weet van

Lees meer »

Oude Kale in Landegem hersteld tot kronkelende waterloop

De Oude Kale kronkelt opnieuw door het landschap tussen Landegem en Merendree. De Vlaamse Milieumaatschappij (VMM) herstelde de waterloop tot een kronkelende beek met onverharde oevers en steile en zachte bochten. Dit zal de waterkwaliteit verbeteren en waar de Oude Kale al in 2017 werd hersteld, zijn de effecten op de waterkwaliteit al zichtbaar.

Lees meer »

Russische desinformatiecampagne speelde AfD in de kaart

Een agentschap gelieerd aan het regime in Moskou heeft een desinformatiecampagne gevoerd om Duitse kiezers schrik aan te jagen en de extreemrechtse partij Alternative für Deutschland (AfD) een duw in de rug te geven. Dat berichten verschillende Duitse media op basis van gelekte documenten van het Social Design Agency uit Moskou.

Lees meer »

Heraangelegde atletiekbaan in Torhout mist noodzakelijke buitenlijn

In Torhout is de heraangelegde stedelijke atletiekbaan nog niet volledig gekeurd voor officiële wedstrijden. Er ontbreken namelijk markeringen aan de rand van de buitenbaan. Raadslid Bavo Parmentier (Groen) bracht het punt tijdens de gemeenteraadszitting van maandag ter sprake.
The post Heraangelegde atletiekbaan in Torhout mist noodzakelijke buitenlijn appeared first on KW.be.

Lees meer »