Hij noemde zich zwarte nazi, kickte op ‘travestietenporno’ en is nu een bedreiging voor de winstkansen van zijn goeroe Donald Trump

Hij noemde zich volgens CNN een “zwarte nazi” en verheerlijkte de slavenhandel. Mark Robinson, de Republikeinse kandidaat-gouverneur van North Carolina, is een bedreiging voor de winstkansen van Donald Trump. Net op het moment dat Kamala Harris in de presidentsrace op kop komt.

 

Meer krantenkoppen in België

Politie zet voortaan ‘snuffelaars’ in tegen drugs in het verkeer

De politie wil met een nieuw apparaat – een soort drugssnuffelaar – de strijd tegen drugs in het verkeer gerichter en efficiënter maken. Dat schrijft Het Nieuwsblad. Het gaat om toestellen waarmee snel sporen van drugsgebruik kunnen opgespoord worden op bijvoorbeeld de handen of op onderdelen van de wagen, zoals het stuur.

Lees meer »

Medebeklaagde Jean-Pierre M. verkrachtte zijn eigen vrouw volgens de methode die hij had geleerd van Pelicot: “Ik wil een strenge straf”

Net als Dominique Pelicot een dag eerder heeft de eerste medebeklaagde in de zaak van de verkrachtingen in de Franse gemeente Mazan die woensdag verhoord werd in de rechtbank in Avignon toegegeven dat hij een verkrachter is. De man wordt ervan beschuldigd dat hij tussen 2015 en 2015 zijn eigen vrouw verkrachtte nadat hij haar had gedrogeerd met een slaapmiddel

Lees meer »

Lydie en Rita zwaaien na bijna halve eeuw af bij Wiegwijs: “Als 15-jarige kwam ik er al met mijn broer op consultatie”

Twee belangrijke vrijwilligers in het consultatiecentrum van Wiegwijs, voorheen Kind en Gezin, namen onlangs afscheid en werden in de bloemetjes gezet. Lydie Bracke en Rita Decaesstecker hebben er beiden een lange carrière opzitten, maar kiezen ervoor om het wat rustiger aan te doen.
The post Lydie en Rita zwaaien na bijna halve eeuw af bij Wiegwijs: “Als 15-jarige kwam

Lees meer »

Vakbonden bij Tupperware: “Kroniek van een aangekondigde dood”

Het personeel bij Tupperware in Aalst reageert gelaten op speculaties in de internationale pers over een nakend faillissement van de multinational. Het gaat al jarenlang slecht met de productie en vakbondsbronnen melden dat de fabriek al lang minder dan de helft van haar productiecapaciteit benut. Er werken 240 personeelsleden.

Lees meer »

LIVE OEKRAÏNE. VS en VK stellen besluit langeafstandsraketten Oekraïne uit – Ex-president Medvedev dreigt Kiev om te toveren in “gigantische gesmolten plek”

Het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten hebben nog geen besluit genomen over de inzet van westerse langeafstandswapens door Oekraïne op Russisch grondgebied. Vanuit Rusland werd dreigend gereageerd op de plannen over de langeafstandsraketten. Zo dreigt de Russische ex-president Medvedev Kiev om te toveren in “gigantische gesmolten plek” als Oekraïne westerse langeafstandswapens inzet. Volg alle ontwikkelingen rond de oorlog in

Lees meer »