Hezbollah-commandant gedood bij Israëlische aanval op Beiroet

Volgens een bron dicht bij de Libanese Hezbollah zou Ibrahim Aqil, een hoge commandant in de elite-eenheid Radwan van de terreurgroep, gedood zijn bij de Israëlische aanval op Beiroet vrijdagnamiddag. Dat schrijft The Times of Israel.

 

Meer krantenkoppen in België

Christine trof haar zoon (14) met downsyndroom zonder kleren aan op school: “Cedric zat in het gras. Volledig naakt. Geen kousen, geen pamper”

Christin Van Den Steen uit Aalst trekt aan de alarmbel: er is dringend nood aan meer aangepaste opvangmogelijkheden voor kinderen met een beperking. Toen ze haar 14-jarige zoon op de naschoolse opvang ging oppikken, vond ze haar kind helemaal naakt op een afgesloten stuk weide van de school. Cedric, een jongen met het downsyndroom, doet regelmatig zijn kleren uit. “Maar

Lees meer »

Vijf doden bij gewapende aanval op burgers in Ecuador

In Ecuador zijn bij een gewapende aanval op burgers in het noorden van de hoofdstad Quito, waar regelmatig drugsbendes actief zijn, vijf doden en een gewonde gevallen. Dat heeft de politie zaterdag bekendgemaakt. De aanval deed zich voor in de nacht van vrijdag op zaterdag in een kapperszaak in de arme buitenwijk Pisuli.

Lees meer »

RUP Lammens in Wijnendale definitief goedgekeurd

De gemeenteraad heeft maandagavond het gemeentelijk ruimtelijk uitvoeringsplan voor de site van de vroegere pluimveeslachterij Lammens in Wijnendale definitief goedgekeurd. Dat RUP wijzigt de bestemming van de gronden en bepaalt de specifieke bouwvoorschriften.
The post RUP Lammens in Wijnendale definitief goedgekeurd appeared first on KW.be.

Lees meer »